.

Începând cu data de 1 septembrie 2011, Dan Virtopeanu va preda ștafeta conducerii companiei Voxline Communication, specializată în marketing mobil și aplicații interactive pentru rețele de telefonie, pentru a se dedica unor noi oportunități, tot în zona de marketing mobil. Compania va fi preluată de Bogdan Apostol (foto), în prezent Business Development Manager.

În cei 8 ani în care a condus Voxline Communication, Dan Vîrtopeanu a derulat peste 200 de campanii de mobile marketing (SMS push și pull, IVR, aplicații, advergames, mobile web) și a implementat peste 250 de soluții de plată prin SMS precum și numeroase aplicații interactive SMS și IVR.

De asemenea, a coordonat lansarea a două jocuri online multiplayer: juicyville.ro (advergame nominalizat la Effie în 2011) și presedintelemeu.ro (dedicat alegerilor din 2009) și este recunoscut drept unul dintre oamenii care au contribuit la formarea și creșterea industriei de mobile marketing din România.

"După 8 ani în care am contribuit alături de colegii mei la crearea a două noi segmente de piață în România - mobile marketing și plăți prin SMS, Voxline fiind unul din jucătorii importanți în aceste domenii - îmi doresc să mă îndrept către alte piețe, mai avansate și promițătoare. Obiectivul meu este de a căuta și dezvolta noi oportunități în domeniile mobile marketing și al jocurilor (online & mobile) pe care să le pot implementa la nivel internațional", precizează Dan Vîrtopeanu.

Conducerea Voxline va fi preluată de Bogdan Apostol începand cu 1 septembrie 2011. Apostol s-a alăturat echipei Voxline Communication în 2003 și deține în prezent funcția de Business Development Manager, poziție din care se ocupă de creșterea portofoliului de clienți și dezvoltarea de noi proiecte – atât interne cât și pentru clienții Voxline.

Printre cele mai importante contribuții ale sale se numără: implementarea a peste 100 de campanii de mobile marketing, derularea de servicii de plată prin SMS pentru mai mult de 50 de companii și realizarea primului catalog dedicat exclusiv produselor de personalizare a telefonului mobil.

Bogdan Apostol este absolvent al Facultății de Sociologie din cadrul Universității „Transilvania" din Brașov iar în 2005 a absolvit cursurile unui master în „Comunicare managerială și resurse umane „ în cadrul SNSPA București.

"Ultimii 8 ani au contribuit major la formarea pieței de marketing mobil și a plăților prin SMS în România, iar Dan a fost în centrul acestei mișcări