.

eMAG a obținut, în cadrul IFA Berlin 2011, premiul "Retailer of the Year" din partea Dell Europe. Distincția recunoaște performanța obținută în vânzările produselor Dell și excelența în serviciile oferite clienților.

Premiile Dell sunt acordate partenerilor care au reușit să ofere soluții și servicii de calitate clienților pe parcursul ultimului an, inclusiv suportul tehnic direct din partea consultanților Dell și posibilitatea de a înregistra și publica online opiniile și recomandările consumatorilor. Câștigătorii sunt desemnați la nivel internațional, iar în Europa numai trei retaileri au primit acest premiu.

"Ne bucurăm să oferim premiul "Retailer of the Year" pentru Europa celui mai mare retailer din regiune, eMAG. Distincția reprezintă o recunoaștere a succesului comun și a importanței pe care Dell o acordă atât parteneriatelor strategice, cât și evoluției constante a produselor," precizează Veit Dengler (foto), Executive Director și General Manager al Dell Consumer and Small Business în CEE.

"Oferim gama completă de produse și suntem cel mai mare partener Dell din Europa de Est. Premiul obținut recunoaște capacitatea eMAG de a realiza un volum semnificativ pe orice categorie de produse prin accesarea și fidelizarea unui număr foarte mare de clienți," precizează Mihai Trăistaru, Director de Achiziții eMAG.

Prin parteneriatul cu Dell, eMAG oferă cele mai bune promoții la toată gama de produse, suport direct din partea consultanților Dell și asistență tehnică de specialitate. De asemenea, cele mai noi produse și tehnologii Dell lansate la nivel internațional sunt disponibile și în România, prin eMAG.

Anul trecut, eMAG a devenit singurul distribuitor autorizat al brandului Alienware în Europa de Est, România fiind una dintre cele 5 țări din Europa în care compania promovează seria celor mai puternice notebook-uri de gaming din lume. De asemenea, Dell a lansat în exclusivitate la eMAG tableta Streak, una dintre primele tablete bazate pe sistemul de operare Android.

eMAG include în portofoliu gama completă de produse Dell, destinate atât utilizatorilor individuali, cât și companiilor care au nevoie de soluții profesionale. De la tablete, notebook-uri, monitoare, periferice și accesorii, până la videoproiectoare și servere, produsele se numără printre cele mai apreciate echipamente din oferta eMAG.

Pe lângă serviciile dedicate, produsele Dell beneficiază, la fel ca orice produs oferit de eMAG, de transport gratuit al comenzilor la domiciliu, la showroom sau la punctele de livrare, indiferent de valoare și destinație, de plata cash la livrare, de servicii de creditare avantajoase, precum și de serviciile premium Garanația Plus și Service Express.