.

Agenția de relații publice TotalPR oferă, începând cu luna iulie, servicii de consultanță și media relations pentru Endava, membră a grupului britanic cu același nume și una dintre principalele companii de outsourcing din domeniul IT pe plan local.

Contractul este valabil pe o perioadă de un an iar campania de comunicare va fi lansată începând cu această lună.

"Avem încredere că TotalPR este un partener care înțelege piața pe care activăm, valorile companiei și direcția în care ne îndreptăm, dar mai ales modalitatea în care dorim să transmitem acest lucru", precizează Oana Bunău, Marketing Manager Endava.

TotalPR va furniza astfel servicii de consultanță și media relations pentru Endava în România în direcția comunicării corporate în media națională și locală.

"Realizarea unei campanii de comunicare pentru o companie cu 3 birouri naționale, peste 300 de specialiști IT în România și planuri extrem de ambițioase pe termen scurt reprezintă o provocare pentru noi. Apreciem deschiderea cu care echipa Endava a venit în întâmpinarea propunerilor TotalPR", precizează Cosmin Mareș, General Manager TotalPR.

Acesta a subliniat, de asemenea, că încheierea parteneriatului cu Endava confirmă trendul de dezvoltare al agenției în zona clienților din domeniul IT&C.