.

HP lansează HP VirtualSystem for VMware, o soluție la cheie optimizată care pune la dispoziția companiilor o infrastructură virtualizată care accelerează și susține implementarea proiectelor de cloud computing. "Companiile au nevoie de soluții care să le permită să facă trecerea de la insule izolate de elemente de infrastructură la baze comune de resurse tehnologice care pot fi folosite în comun și livrate în timp real ca servicii pentru aplicații", precizează Gary Green, vicepreședinte Global Strategic Alliances, VMware. "HP VirtualSystem for VMware ajută clienții să ducă la bun sfârșit proiectele de virtualizare, simplificând astfel trecerea către cloud computing în viitor."

Pe măsură ce tot mai multe companii apelează la virtualizare, arhitecturile de rețea cu mai multe niveluri, extinderea necontrolată a infrastructurilor IT, soluțiile de stocare rigide, încărcăturile imprevizibile de date și riscurile de securitate au condus la creșterea complexității IT-ului. Acest fapt a limitat însă extinderea implementărilor acestei tehnologii la scară largă în lumea de business. Gândit pentru a ajuta companiile de mărime mijlocie și mare să răspundă acestor noi provocări, HP VirtualSystem for VMware include soluții HP Networking virtualizate, soluții de stocare HP Converged Storage, servere HP BladeSystem, software HP Insight, precum și servicii de instalare on-site.

Construit pe Infrastructura Convergentă HP, HP VirtualSystem include o serie de inovații arhitecturale și încorporează servicii care ajută la eliminarea complexității proceselor de virtualizare, la consolidarea infrastructurii IT și la îmbunătățirea performanței, ajutând clienții:

-Să accelereze mobilitatea mașinilor virtuale cu până la 40%, dublând, în același timp, productivitatea și reducând de până la 500(1) de ori timpul necesar recuperării datelor în cazul unui incident cu ajutorul noii soluții virtualizate HP FlexFabric;

-Să reducă cerințele de capacitate cu 50%, să dubleze densitatea mașinilor virtuale(2) și să accelereze implementarea cu ajutorul soluțiilor de stocare HP LeftHand și HP 3PAR Storage Systems;

-Să îmbunătățească performanța serverelor virtuale prin HP Insight Control for VMware vCenter™, o soluție care permite alertarea administratorilor IT în situații de urgență, precum și administrarea sau intervenția de la distanță pentru rezolvarea unei defecțiuni;

-Să realinieze strategia și investițiile necesare virtualizării cu obiectivele de business prin intermediul serviciilor de consultanță, planificare, pre-integrare, implementare și suport oferite de divizia HP Technology Service și de partenerii HP ServiceONE.

"Virtualizarea a devenit un proces destul de comun pentru clienți, dar există încă unele obstacle care împiedică implementarea sa la scară mai largă", a declarat Paul Miller, vicepreședinte al diviziei Systems & Solutions, Enterprise Servers, Storage and Networking din cadrul HP. "Cu ajutorul HP VirtualSystem for VMware, clienții au posibilitatea să simplifice și să își adapteze proiectele de virtualizare astfel încât acestea să le ofere o strategie clară de implementare a tehnologiei de cloud computing."

Recuperarea rapidă a investiției pentru partenerii de distribuție

HP VirtualSystem este o soluție modulară și poate fi ușor optimizată pentru companii medii, ajutând astfel partenerii de distribuție să o vândă mai ușor clienților lor. HP VirtualSystem for VMware le oferă partenerilor posibilitatea să își recupereze mai rapid investiția prin soluții simplificate de distribuție și livrare a soluții VMware optimizate pt HP.

Mai mult decât atât, pe lângă livrarea soluțiilor HP VirtualSystem, partenerii au de asemenea opțiunea să personalizeze pachetele de soluții HP Virtualization Smart Bundles. Acestea reprezintă o serie de configurații optimizate care oferă un nivel previzibil de performanță și reduc complexitatea prin componente modulare, adăugând un plus de performanță și capacitate în funcție de nevoi.

HP VirtualSystem for VMware este disponibil prin partenerii HP de distribuție într-o variantă ce include HP Converged Infrastructure, servicii de integrare și servicii HP Support Plus 24 pe o perioadă de 3 ani. Clienții pot, de asemenea, să valorifice acordurile existente de licențiere sau să achiziționeze licențe cu soluții VMware preinstalate direct de la HP.