.

Wizrom Software a finalizat în cursul acestei veri un număr de trei ori mai mare de implementări în comparație cu aceeași perioadă din 2010, pe fondul eforturilor depuse de companiile partenere de a intra în toamnă cu noile soluțiile software funcționale.

„Este pentru prima dată când avem un asemenea volum de activitate în cursul verii, ceea ce semnalează probabil o nouă realitate: companiile nu mai pierd nici o zi pentru a se pregăti de sezonul de toamnă, de care se leagă poate cele mai multe speranțe în 2011. Acest lucru ne-a mobilizat să aplicăm noi proceduri de eficientizare a proceselor de ‚go live’ pentru a putea menține același ritm, și chiar a-l accelera, în perioada următoare", precizează Adrian Bodomoiu (foto), Managing Director Wizrom Software.

Wizrom Software a semnat 220 de noi contracte de implementare în primele șase luni ale anului, dintre care 122 au reprezentat noi clienți. O zecime din totalul contractelor au fost de implementare pe modelul SaaS (Software as a Service), Wizrom fiind prima companie de software și servicii din România care anunță un număr concret de clienți pe acest model de licențiere.