.

Utilizatorii de smartphone cu sistem de operare Android, iOS sau BlackBerry OS sunt invitați de către Orange să pornească la o vânătoare de comori, "The Goodies Hunt", care se desfășoară între 7 și 15 septembrie, în Centrul Vechi din București. Pentru a intra în concurs, utilizatorii trebuie să își descarce aplicația gratuită The Goodies Hunt din App Store, Android Market sau BlackBerry Appworld.

Primul participant care descoperă cele 9 indicii ascunse în Centrul Vechi va câștiga noua tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1. Exploratorul de pe locul doi va primi un HTC ChaCha, smartphone-ul cu buton de Facebook integrat. Au șanse să câștige mulți alți utilizatori, pentru ca în spatele indiciilor sunt ascunse și alte premii.

Cele 9 indicii sunt coduri QR care odată descoperite trebuie scanate cu ajutorul aplicației The Goodies Hunt. Fiecare cod QR scanat dezvăluie o ghicitoare care conduce la următorul indiciu. Mai multe informații despre înscrierea în concurs sunt disponibile pe http://www.orange.ro/goodies-hunt/

Căutarea comorii începe din, 7 septembrie, iar câștigătorul va fi anunțat în cadrul aplicației și pe http://www.orange.ro/goodies-hunt/ , după încheierea concursului, pe 19 septembrie.

Concursul "The Goodies Hunt" face parte dintr-un proiect mai mare, prin care Orange își propune să schimbe experiența distracției în București. Din acest proiect face parte și Orange Wi-Fi Zone, unde cei care se află în Centrul Vechi din București au acces gratuit la internet de mare viteză.