.

D-Link, furnizor de soluții complete de networking pentru companii și utilizatori individuali, își extinde gama de dispozitive ShareCenter Pro cu DNS-1100-04, un nou model destinat companiilor mici. Această soluție de stocare all-in-one combină tehnologia performantă iSCSI cu caracteristici NAS, cum ar fi amplasarea flexibilă în rețele și faptul că este proiectat pentru patru drive-uri SATA (max. 3 TB fiecare). Acest produs prezintă viteze mari de transfer de date, o interfață intuitivă și este simplu de utilizat. De asemenea, include o gamă largă de caracteristici de securitate și backup, cum ar fi CHAP (Challenge Handshake Authentication Protocol) sau Volume Snapshot, care fac ca această soluție de stocare să fie concepută special pentru firmele mici sau pentru departamente din cadrul marilor companii. Oriunde și oricum se utilizează, dispozitivul de stocare DNS-1100-04 permite companiilor să își gestioneze volumul tot mai mare de date ușor și eficient, fără a necesita costuri pentru alte resurse IT.

ShareCenter™ Pro DNS-1100-04 – Caracteristici de bază:

- 2 porturi Gigabit Ethernet 10/100/1000 Mbps

- proiectat pentru până la patru hard disk-uri SATA (max. 12 TB)

- 2 porturi USB 2.0 pentru storage adițional și conectare la UPS-uri

- patru moduri de operare: JBOD (Just a Bunch of Drives), RAID0, RAID1, RAID5

- compatibile cu Windows, Linux, MacOS

- funcțiuni îmbunătățite de protecție a datelor, cum ar fi capabilități de restaurare a volumelor sau snapshot-uri multi-volum

- securitate totală cu suport pentru VLAN tagging, criptare AES și protocoale CHAP

Simplu de utilizat, indiferent de modalitatea aleasă

ShareCenter™ Pro DNS-1100-04 oferă spațiu pentru patru drive-uri SATA (fiecare de max. 3 TB), în total asigurând o capacitate de stocare de maximum 12 TB. Configurarea și managementul echipamentelor de stocare cu tehnologie iSCSI este, de asemenea, foarte simplă: Software-ul D-Link Easy Search Utility preinstalat identifică dispozitivul în rețea și direcționează automat către drive-uri individuale. Patru moduri diferite de operare pot fi selectate, de ex. RAID5 garantează un nivel ridicat de securitate a datelor, prin salvarea redundantă a acestora pe mai multe hard drive-uri.

Siguranța înainte de toate: caracteristici extinse de backup

Cel mai recent model de dispozitiv de stocare de la D-Link prezintă numeroase caracteristici de securitate și distribuire a datelor importante din cadrul companiei. DNS-1100-04 include proprietăți Volume Snapshot, adică este capabil să realizeze permanent copii actualizate ale datelor dvs. Mulțumită funcțiunii de backup la distanță, puteți opta pentru backup-ul datelor importante pe un al doilea dispozitiv de stocare tip NAS. Este astfel asigurată disponibilitatea datelor în permanență, chiar și în cazul defecțiunilor apărute în sistem, al incendiilor sau furtului. Pentru a preveni pierderea datelor ca urmare a defectării discurilor, dispozitivele ShareCenter™ înglobează funcțiunea numită ‘S.M.A.R.T.’ Printre altele, aceasta monitorizează ratele de transfer de date, precum și temperatura hard disk-urilor, cu posibilitatea de a semnala din timp eventualele disfuncțiuni.

Protecție împotriva accesului neautorizat

Soluția de storage all-in-one DNS-1100-04 salvează documentele și fișierele în mod centralizat. Aceste informații sunt apoi disponibile tuturor utilizatorilor autorizați din rețea. Chiar și când nu sunt la birou, angajații pot avea acces în orice moment la date, via Internet, cu ajutorul unui server FTP integrat sau al Web File Manager. Caracteristici de securitate precum VLAN tagging și criptare AES protejează fișierele dvs. împotriva accesului neautorizat și atacurilor informatice. Protocolul CHAP asigură un nivel suplimentar de securitate. Aceasta permite autentificarea corectă a credențialelor utilizatorilor din rețea.

Utilizatorii de ShareCenter™ Pro nu pot accesa hard drive-urile încorporate în modelul DNS- 1100-04 până când nu se autentifică via CHAP.

Disponibilitate

Modelul DNS-1100-04 ShareCenter™ Pro este disponibil în România și poate fi comandat de la distribuitorii noștri: Asesoft Distribution, ElkoTech România, Lasting System și SCOP Computers.