.

Companiile alocă în acest an bugete mai mari cu 50% pentru cadourile corporate, conform datelor FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România. Comenzile sunt făcute cu precădere de jucători mari din IT&C, telecomunicații sau transporturi, iar coșurile cu produse premium sunt oferite în proporție de 60% angajaților. ”Bonul de comandă va crește cu circa 50% față de perioada sărbătorilor de iarnă de anul trecut, întrucât noua colecție conține cadouri corporate cu o valoare medie de peste 100 de euro fiecare. Am făcut o selecție riguroasă și am mizat pe produse gourmet de top, pentru a răspunde cerințelor clienților, care pun tot mai mult accent pe calitate. În funcție de dimensiunile companiei, ponderea coșurilor destinate angajaților și partenerilor diferă. Astfel, în timp ce firmele foarte mari oferă tuturor cadouri, IMM-urile fac comenzi doar pentru partenerii de afaceri, fiindcă angajații lor preferă bonsurile financiare”, precizează Marius Dosinescu, CEO și Fondator FlorideLux.  
 
Grupul FlorideLux, care are în portofoliu magazinele online de coșuri cadou premium CosurideLux.ro, a lansat, în octombrie, colecția corporate de Crăciun. Prețurile produselor variază între 80 de euro și 200 de euro, iar compania se așteaptă ca vânzările să se ridice la 100.000 de euro.
 
 
În topul companiilor care oferă cadouri corporate se află și cele care furnizează diferite servicii, de la PR, advertising și până la dezvoltare software, pentru că vor să își întărească relația de business cu colaboratorii lor.
 
Noua colecție CosurideLux.ro include praline belgiene, trufe de ciocolată, vinuri românești, cafea specială, fursecuri de casă, biscuiți de casă, macarons homemade, cozonac cu ciocolată și nucă, făcut după rețeta tradițională, fructe confiate, biscuiți cu aromă de trandafiri, turtă dulce sau ceaiuri bio. Produsele gourmet sunt ambalate în vid, pentru o siguranță maximă la transport și pentru păstrarea îndelungată a prospețimii. Cadourile vin în cutii albe și negre, cu logo auriu, care pot fi personalizate cu simbolul clienților sau mesajul indicat de ei, și au o panglică dublu satinată. 
 
Produsele incluse în noua colecție CosurideLux.ro se livrează gratuit în peste 12.000 de localități din România, indiferent de valoarea comenzii.
Detalii suplimentare despre colecție și modul de prezentare al cadourilor corporate sunt disponibile pe: http://www.cosuridelux.ro/cosuri-craciun-2016-cosuri-cadou-craciun/
 
 
Despre florăriile FlorideLux
 
Grupul FlorideLux are o experiență de peste 14 ani de zile în industria de flori și cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro - florărie online cu peste 5.000 de buchete și aranjamente florale și livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România, dar și oriunde în lume; www.cosuridelux.ro - magazine online de coșuri cadou premium, elegante și speciale, pentru cadouri corporate și personale de neuitat; www.brazidecraciun.ro - magazine de brazi cu livrare la domiciliu, brazi artificiali, brazi naturali tăiați și brazi în ghiveci; www.coroane.ro - magazine online de coroane funerare, jerbe funerare și alte accesorii, cu livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România; alte magazine online din portofoliu: www.deluxeflowershop.com  și www.xclusive.ro.
 
Magazinele FlorideLux pot fi vizitate în: 
 
București: Bd. Iuliu Maniu nr. 7 – atelier de lucru și depozit engross
 
București: Calea Mosilor nr. 209 – florărie magazin
 
Brașov: Str. Zizinului nr.3 – florărie magazine
 
Cluj-Napoca: Bd. 21 decembrie 1989 nr.19.