.

NetCom anunta lansarea pe piata româneasca a noii game de echipamente de networking Nortel, pentru întreprinderi mici si mijocii.
Aceasta gama înglobeaza cea mai înalta tehnologie de acces, securitate si QoS (Quality of Service) la preturi accesibile chiar si pentru companiile mici. Din aceasta gama fac parte: switch-uri, access point-uri si routere, toate având o platforma unica de administrare Business Element Manager prin care se poate configura si administra atât activele de retea, cât si centrala telefonica, oferind o interfata unica de setari atât pentru date cât si pentru voce. Switch-urile din aceasta gama, denumite generic Business Ethernet Switch (BES), ofera conectivitate în functie de cerintele afacerii. Seria este compusa din BES50, BES100, BES200 si BES1000, patru tipuri de switchuri ce pot alcatui o retea de date performanta care sa raspunda necesitatilor de transfer rapid, densitate mare de porturi si cerintelor specifice aplicatiilor multiple. Reducerea costurilor este posibila prin alimentarea prin cablu de date PoE (Power over Ethernet) a telefoanelor VoIP, punctelor de acces wireless si a camerelor video.
Problemele critice si complexe de instalare pot fi uitate cu noua serie de switchuri BES. Configurarea se realizeaza automat prin capabilitatea de autoconfigurare, autodetectare a vitezei de transfer si cablarii folosite. LED-uri intuitive semnalizeaza starea conexiunii si a echipamentului. Setarile specifice de retea se realizeaza automat prin DHCP sau configurari implicite de IP.

http://www.xtrempc.ro/modules.php?name=Articole&skin=0&subtip=stire&tip=hard&id_articol=10891

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C