.

Dell a anunțat astăzi lansarea globala a celui mai recent server din portofoliul extins de soluții destinate companiilor mici și mijlocii – sistemul Dell PowerEdge T100. Având un preț de pornire de 299€ și fiind disponibil prin Dell și cei peste 40,000 de distribuitori parteneri , T100 este un server entry level ideal pentru companiile care doresc să creeze un mediu server performant pentru a crește productivitatea, flexibilitatea și securitatea – o prioritate pentru companiile mici și mijlocii din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.dell.com/business/servers.  

 

“Clienții doresc sisteme ușor de utilizat, la prețuri accesibile, pentru a-și proteja bunurile cele mai valoroase – informațiile,” a afirmat Sally Stevens, director, Dell PowerEdge Server Product Group. “Prin produse precum serverul PowerEdge T100, investim masiv în soluțiile noastre server și de stocare, concepute special pentru a face față cerințelor specifice ale utilizatorilor.”

 

Serverul PowerEdge T100 oferă soluții pentru principalele dificultăți cu care se confruntă companiile mici – copiile de siguranță și securitatea

 

Potrivit unui studiu realizat recent de Dell împreună cu International Council for Small Business (ICSB) printre directori și proprietari ai mai multor companii mici din nouă țări, copiile de siguranță și securitatea datelor companiei sunt două dintre cele trei puncte sensibile și se numără printre cele mai importante probleme care generează investițiile în soluții IT în cadrul companilor mici.

 

Un prim server ideal pentru companiile mici în dezvoltare, noul PowerEdge T100 oferă soluții optime pentru cerințele companiilor de dimensiuni mici:

 

·         Productivitate sporită Procesorul de ultimă generație Latest Quad-Core Intel® Xeon® oferă performanță crescută în rularea de aplicații pentru a face față cerințelor zilnice privind puterea de calcul și stocarea de fișiere.

 

·        Securitate și protejarea datelor­ – Port USB 2.0 cu funcție de blocare internă, carcasă cu comutator pentru protecția împotriva intervenției neautorizate, chip TPM (Trusted Platform Module) și configurație RAID care reduce riscul pierderii de date prin crearea de copii de siguranță.

 

·        Flexibilitate – Serverul poate fi utilizat într-o varietate de medii de afaceri, fiind ușor de plasat pe un birou sau într-un dulap de depozitare, datorită carcasei subțiri și acusticii silențioase a sistemului.

·        Scalabilitate – Memoria de până la 8GB, tehnologia I/O și capacitatea internă de stocare de până la 2TB permit o scalabilitate optimă pe măsură ce compania se dezvoltă.

 

·        Simplitate – Datorită carcasei care permite un acces facil și codurilor de culori pentru componentele interne, serverul T100 este ușor de utilizat – principalul motiv pentru investițiile în soluții IT în cadrul companiilor mici, potrivit studiului global realizat de Dell împreună cu ICSB.

 

Dell, lider în domeniul produselor și serviciilor destinate companiilor mici și mijlocii

 

Dell a lansat în acest an servere single și dual socket, sisteme de stocare cu matrice de discuri și soluții pentru stocare iSCI, care subliniază angajamentul companiei de a livra tehnologii pentru companii mici și mijlocii bazate pe cerințele utilizatorilor. Printre produsele de referință lansate de Dell anul acesta se numără sistemele PowerEdge R300 and T300, PowerEdge T605, Dell EqualLogic PS5000 Series și PowerVault  MD1120. De asemenea, serviciul Dell ProSupport, lansat recent, este unul inovator datorită suportului IT personalizat, conceput în funcție de cunoștințele tehnice și nevoile specifice ale utilizatorilor. Serviciul ProSupport pentru profesioniștii non-IT oferă acces direct și permanent la technicieni specialiști, asistență pentru aplicațiile cele mai utilizate în cadrul companiilor mici, precum și asistență privind configurarea.

 

 

Despre Dell

 

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerințele clienților săi, oferind tehnologie și servicii inovatoare, considerate fiabile și valoroase de către utilizatori. Dell este unul dintre cei mai importanți furnizori globali de sisteme și servicii și se situează pe poziția 34 în topul Fortune 500. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.dell.ro. Pentru a comunica direct cu Dell, vă rugăm să vizitați www.dell.com/conversations , unde aveți acces la mai multe canale de comunicare online. Pentru a primi noutăți despre Dell, vă rugăm să accesați www.dell.com/RSS.

Dell

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C