.

Software Development & Consulting SRL a înregistrat în prima jumătate a anului 2008 o creștere continuă  a activităților sale față de rezultatele periodei corespunzătoare din 2007. Rezultatele obținute au consolidat poziția de lider în crestere a SDC pe piața integratorilor de soluții software. În contextul unei concurențe acerbe SDC și-a menținut sau mărit cotele de piață pentu anumite industrii, în special în zonele telecomunicații sau financiar-bancară.

 

 

Strategia pe care SDC a adoptat-o începând cu anul 2006 s-a bazat pe conceptul de “soluții la cheie”. Pentru aceasta SDC a urmărit integrarea unor proiecte majore bazate pe soluții software complexe care să reducă costurile clienților prin optimizarea proceselor de activitate în diverse domenii. Portofoliul de soluții a fost extins și începand cu anul 2007 SDC este liderul pieței în oferirea soluțiilor în regim “managed services”, degrevând clienții de toate eforturile ce țin de managementul procesului de implementare/integrare a sistemului. Beneficiarii unei soluții în regim “managed services” nu mai trebuie să facă investiții în infrastructură, licente software, pregătirea personalului în tehnologie IT etc., ci se pot concentra asupra activităților lor de bază, aducătoare de venituri.

 

 

Mizând pe acest concept SDC a reușit să atragă noi clienți si să-și îmbunătățească procedurile de lucru, fiind în curs de atingere a obiectivului propus pentru anul 2008 și anume: dublarea cifrei de afaceri față de anul 2007.

 

 

Cifra de afaceri a SDC în primul semestru 2008 a depășit 3,2 milioane USD, în creștere cu 108 % față de anul trecut.

 

 

SDC si-a extins aria de operațiuni prin deschiderea a două birouri în teritoriu: Alba Iulia respectiv Arad. Acești pași sunt doar primii din planul de extindere al companiei, la  nivel național și regional prin creșterea continuă a numarului angajaților SDC, cu scopul de a consolida echipele existente, a crește eficiența și viteza de execuție în conformitate cu așteptările clienților.

 

 

Dl. Mihai Popescu, Director General al SDC ne-a declarat următoarele referitor la rezultatele obținute de companie în prima jumătate a anului curent: “Rezultatele din primul semestru vin ca o confirmare a creșterii de 100% din anul 2007 când SDC a avut o cifră de afaceri de 5 milioane USD. Suntem extrem de mulțumiți de creșterea foarte puternică avută în zona de servicii și soluții proprii, mai mult de triplu față de anul trecut. Produsul nostru eDoc si diviziile de document management si ERP au câștigat noi clienți importanți în domeniile telecomunicațiilor și guvernamental. Suntem convinși că ne vom atinge obiectivul de 10 milioane USD pentru anul 2008, pe baza investițiilor făcute în infrastructură și resursele umane ale companiei, portofoliului de proiecte și evoluției pieței în al doilea semestru 2008.”

 

 

 

 

Despre Software Development & Consulting:

 

Software Development & Consulting (SDC) este o companie cu capital integral românesc, cunoscută ca fiind unul dintre cei mai importanți integratori de tehnologie de pe piața IT din România. SDC are o vastă experiența profesională în dezvoltarea și implementarea de soluții software, în oferirea de servicii de consultanță, training de specialitate, training de management al costurilor, training pentru gestionarea informației și resurselor.

SDC

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C