.

AMD (NYSE: AMD) a anunțat prezența procesorului Quad-Core AMD Opteron™ în componența a 37 platforme produse de companiile globale OEM, dintre care nouă sunt realizate ținând cont de capabilitățile de virtualizare. Prin lansarea astăzi a noului server blade Dell M905 PowerEdge, AMD și Dell poat revendica singurul server x86 pe 16 nuclee capabil să suporte 11 operații simultane sau 66 Virtual Machines (VM) în testul de performanță oferit de VMmark[1] . Noul server este de acum disponibil împeună cu blade-ul Dell PowerEdge M805. Ambele servere sunt realizate în mod unic, pentru a optimiza tehnologia de virtualizare AMD-Virtualization™ (AMD-V™) pentru performanțe de virtualizare îmbunătățite, pentru a ajuta companiile să maximizeze valoarea centrelor de date.

 

          “Tehnologia de virtualizare este o soluție esențială pentru companiile în căutarea unei soluții care să permită crearea unui centru de date eficient și ușor de utilizat,” a declarat Patrick Patla, manager general, Server and Workstation Business, AMD. “Tehnologia procesorului nostru împreună cu noile servere Dell PowerEdge oferă o soluție ce poate ajuta integrarea mai rapidă în industrie a virtualizării mainstream. Suntem încântați de faptul că din ce în ce mai mulți clienți beneficiază de o posibilitate de a alege mai variată în selecționarea platformelor de virtualizare și pot profita de performanțele de top oferite de AMD Direct Connect Architecture.”

 

Tehnologia unică AMD Direct Connect Architecture ajută la gestionarea eficientă a memoriei și a capabilităților I/O pe care serverele virtualizate care folosesc intensiv memoria le necesită, totodată simplificând problemele care apar la arhitecturile tradiționale front-side bus. Împreună cu tehnologia AMD Rapid Virtualization Indexing, ce poate îmbunătăți substanțial performanțele de virtualizare prin realizarea unui management eficient al memoriei în mașinile virtuale, noul server PowerEdge crează o platformă de virtualizare concepută pentru fiabilitate și performanță. Noul processor Quad-Core AMD Opteron™ integrat în linia de servere Dell PowerEdge poate suporta VMware ESXi 3.5, Microsoft® Windows Server® 2008 Hyper-V și Citrix XenServer Dell Express Edition.

 

Pentru mai multe informații legate de virtualizarea AMD, vizitați http://www.amd.com/virtualization.

 

          “Dell oferă clienților săi o inteligentă cale catre virtualizare, prin intermediul noului său blade și de-a lungul portofoliului de soluții și servicii enterprise oferit,” a declarat Sally Stevens, Director of Server Product Marketing, Dell. “ Procesorul Quad-Core AMD Opteron cu tehnologia AMD-V a fost realizat pentru a atinge acest nivel de performanțe în virtualizare, în special în aplicațiile cu cerințe intensive de memorie.”                    

 

          Pentru mai multe informații asupra rezultatelor de performanță în benchmark, vizitați http://www.amd.com/opteronperformance.

 

          Pentru mai multe detalii asupra celor mai mari prezentări de servere Dell bazate pe procesoare AMD, vizitați www.amd.com/dell.

 

 

Despre AMD

 

Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) este unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea de soluții de procesare inovative pentru piețele de computere, grafică și electronice de consum. AMD s-a dedicat inovației și creșterii mondiale prin livrarea 

de soluții orientate către client, echipamente care stau la baza activităților din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați http://www.amd.com.

AMD

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C