.

Fujitsu Siemens Computers introduce pe piață 25 de produse business în perioada 4 August - 22 septembrie 2008. Acest demers este cea mai complexă lansare realizată de Fujitsu Siemens Computers într-un interval de timp atât de scurt. Printre noile produse se numără și 14 modele de notebook-uri business –  portofoliul conține de la tablet PC-uri pentru piața educațională, modele ultra-portabile de ultimă generație, la PC-uri Ultra Small Form Factor, cele mai mici de pe piață.

 

 

Această lansare neașteptată subliniază promisiunea Fujitsu Siemens Computers de a oferi tehnologie de vârf și versatilitate ce preîntâmpină nevoile tuturor utilizatorilor. Mai mult, se evidențiază strategiile inovative de producție ale Fujitsu Siemens Computers și capacitatea companiei de a furniza pieței cea mai nouă tehnologie imediat ce este disponibilă.  

 

 

“Cu o lansare rapidă de asemenea dimensiuni, Fujitsu Siemens Computers demonstrează încă o dată statutul său de lider european în furnizarea de servicii și produse IT”, afirma Andreas Thimmel, Senior Vice President al Departamentului de Volume Business al Fujitsu Siemens Computers. “Cu cele 25 de produse noi, deja disponibile până la data de 22 septembrie, vom dezvolta practic și mai mult întreaga noastră gamă de produse.”

 

 

Toate notebook-urile business și Tablet PC-urile au fost lansate odată cu platfoma de mobilitate Intel și se bucură de cea mai nouă tehnologie a procesoarelor Intel® Centrino® 2. Mai mult, toate sunt echipate cu numeroase opțiuni inovatoare care le ridică la nivelul de top al acestei clase de produse - 3G/UMTS de mare viteză integrat pentru mobilitate ireproșabilă. Tastatura spill-proof asigură rezistență la contactul cu lichidele, senzorul anti-șoc ShockSensor  protejează datele de pe hard disk, pe când senzorul cu amprentă digitală sau cititorul de carduri SmartCard previne accesul neautorizat la date. Fujitsu Siemens Computers a dezvoltat de asemenea un concept unitar pentru notebook-uri, astfel încât componente precum port replicator, adaptor AC sau suport modular interschimbabil, sunt compatibile cu produsele din aceasta familie.

 

 

Ultimele produse lansate, ce vor fi introduse pe piață în data de 22 septembrie reprezintă 11 PC-uri profesionale din gama ESPRIMO precum și stația de lucru entry-level CELSIUS W370. Acestea se remarcă de asemenea prin cea mai avansată tehnologie. Spre exemplu, odată cu lansarea ESPRIMO C5730, Fujitsu Siemens Computers a produs un PC cu o carcasă cu 23%

mai mică, devenind unul dintre cele mai mici PC-uri Ultra Small Form Factor de pe piață. Consumul de energie electrică este redus, la fel și costurile: cu un consum anual  de aproximativ 88 kWh –  respectiv 13 Euro – folosind cu 39% mai puțină energie comparativ cu un sistem standad cu o vechime de 2 ani.  

 

 

Una dintre coordonatele cele mai noi este noul design business. Conceptul se ghidează după principiul "formă și fond ": negrul acoperă toate porturile și interfețele, în timp ce carcasa premium de culoarea antracitului transformă produsul într-o achiziție atractivă. Unitatea design-ului Fujitsu Siemens Computers pentru produsele business asigură recunoașterea identității vizuale a brandului la nivel internațional. Creat in-house în ultimii doi ani, acest nou design apelează la preferințele estetice ale utilizatorilor pe principiul "Trebuie sa-l am! ".  

 

 

Andreas Thimmel explica: “Cerințele unui birou de lucru modern includ din ce în ce mai mult design-ul atractiv – fie că este vorba de estetică, fie de ergonomie. Cu noul nostru limbaj de design răspundem nevoilor în creștere ale clienților noștri, oferind în același timp o arie completă de produse – de la dispozitive consumer la portofoliul nostru de business – toate reflectă valorile brandului Fujitsu Siemens Computers și pasiunea pentru tehnologia revoluționară.”

 

 

- Final -

 

 

 

Despre Fujitsu Siemens Computers:

 

Fujitsu Siemens Computers este cel mai important furnizor european de soluții și servicii IT, cu o concentrare strategică pe produsele, serviciile și soluțiile Mobility and Dynamic Data Center din generația următoare. Având o platformă și un portofoliu de servicii de excepție, oferta noastră acoperă o gamă largă, de la dispozitive handheld până la desktop-uri, și soluții și servicii pentru infrastructura IT a companiilor. Compania Fujitsu Siemens Computers este prezentă în toate segmentele importante ale pieței de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu și Africii, prin divizia de servicii care și-a extins activitatea în 170 de țări din întreaga lume. Crescând forța, inovațiile ți puterea de acoperire a acționarilor noștri, Fujitsu Limited și Siemens AG, ne asigurăm că satisfacem necesitățile clienților noțtri: companii mari, mici și de dimensiuni medii, și utilizatori finali. Pentru a fi în concordanță cu standardele internaționale pentru responsabilitate socială corporativă, compania Fujitsu Siemens Computers este membru al asociației United Nations Global Compact.

Fujitsu-Siemens

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C