.

GENESYS DISTRIBUȚIE adaugă în oferta de produse Powerware existentă o nouă gamă de UPS-uri special proiectată pentru sistemele IT și telecomunicații.

 

UPS-urile 5130 sunt disponibile în gama de puteri 1250 VA – 3000 VA și sunt special concepute pentru protecția serverelor, routerelor, switchurilor, stațiilor de lucru precum și a echipamentelor pentru rețele wireless EDGE/3G/WiMAX și telecomunicații.

 

Gama 5130 este de topologie line-interactive și face parte din seria 5 de UPS-uri Powerware asigurând protecție împotriva a 5 din cele 9 probleme tipice de alimentare (căderi de tensiune, scăderea sau creșterea de scurtă durată a tensiunii, tensiune subnominală și tensiune supranominală).

 

UPS-ul Powerware 5130 are un design versatil și este unul dintre cele mai flexibile modele de pe piață, oferind cel mai bun raport preț/performanță. UPS-ul 5130 este disponibil atât în varianta tower cât și rackmount având pentru toată gama de puteri o înălțime de 2U cu tot cu baterii interne. În aceste condiții densitatea de putere pe unitatea de rack ocupată este foarte mare, ceea ce duce la o disponibilitate extinsă pentru a monta mai multe echipamente în rack-ul respectiv. Modelul 5130 de 3000VA este disponibil și în varianta slim, pentru a putea fi instalat în rack-urile cu adâncimea de 600 mm, el ocupând în această variantă doar 3 U.

 

“Familia 5130 oferă caracteristici pe care le poți regăsi în mod normal la sistemele mai costisitoare”, afirmă Herve Tardy, Vicepreședinte și Director General al diviziei Distributed Power Quality Business Unit de la Eaton. “Consumatorii vor aprecia funcționalitățile complexe care includ funcția de segmentare a consumatorilor, factor de putere pe ieșire de 0.9, opțiuni multiple de conectivitate și densitate mare de putere, toate acestea la un preț avantajos. Modelul 5130 este unul dintre cele mai sofisticate UPS-uri line-interactive de pe piață.”

 

Pentru aplicații care necesită un runtime mai mare, pot fi adăugate până la 4 cabinete externe de baterii, asigurând astfel un timp de autonomie de până la cateva ore – element important mai ales în domeniul telecomunicațiilor, sistemelor de Voce peste Protocol de Internet (VoIP) și a sistemelor de sănătate. În plus, bateriile sunt hot-swappable ceea ce permite înlocuirea facilă a acestora, fără deconectarea consumatorilor și fără a fi nevoie de scoaterea UPS-ului din rack.  Având un factor de putere pe ieșire de 0.9, gama Powerware 5130 oferă un plus de putere activă într-un spațiu restrâns pentru a susține mai multe echipamente IT decât UPS-urile din aceeași clasă.

 

Caracteristicile adiționale ale gamei de UPS-uri Powerware 5130 includ:

 

- card opțional Web/SNMP care permite integrarea UPS-ului în sistemul de management al rețelei;

 

- software de management inclus pentru o monitorizare preventivă și o bună funcționare a sistemelor în situațiile critice;

 

- 2 porturi integrate (USB, RS-232) și X-slot  pentru a permite adăugarea de carduri opționale de conectivitate (SNMP, Modbus, card cu relee);

 

- funcția de segmentare a consumatorilor, care determină creșterea timpului de autonomie pentru consumatorii critici;

 

- accesorii incluse (kit-ul de instalare în rack, suport piedestal pentru poziționare tower).

 

 

Despre EATON | POWERWARE

 

Eaton este un leader mondial în sisteme electrice și componente pentru distribuția, controlul și calitatea energiei, sisteme hidraulice și servicii pentru echipamente industriale, mobile și din industria aeronautica, sisteme inteligente de siguranță și economie de combustibil pentru camioane de transport, sisteme de management al aerului pentru motoare auto, soluții pentru trenuri de forță și controlul de specialitate al performanței. Eaton are 81.000 de angajati și vinde produse către clienți din peste 150 de țări. Pentru mai multe informații vizitați www.eaton.com.

 

 

Despre GENESYS DISTRIBUȚIE

 

Produsele Eaton|Powerware sunt disponibile prin GENESYS DISTRIBUȚIE – distribuitor autorizat în România. GENESYS DISTRIBUȚIE este unul dintre cei mai dinamici distribuitori cu valoare adaugată ce activează pe piața de echipamente și solutii IT&C din România. Oferta Genesys Distribuție include produse de înaltă calitate și se adresează resellerilor, integratorilor de sistem și retailerilor. GENESYS asigură de asemenea o gamă completă de servicii (asistență pre- și post-vânzare, consultanță în realizarea proiectelor, instalare și mentenanță, service în garanție și post-garanție). Pentru informații și comenzi ne puteți contacta prin e-mail la sales@genesys.ro sau telefonic la: 021 242 0542; 0725 187 800.

Genesys

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C