.

Icla Lacuri și Vopsele, unic importator al concernului Akzo Nobel Coatings în România, alege SeniorERP pentru managementul integrat al distribuției de materiale de finisare pentru lemn. SeniorERP va asigura suportul pentru dublarea cifrei de afaceri in următorii trei ani și extinderea controlată a rețelei de distribuție la nivel național.

 

ICLA Lacuri și Vopsele activează ca distribuitor de materiale de finisare pentru lemn din 1999, fiind partenerul roman al grupului AKZO NOBEL, un concern internațional cu vânzări de 13,1 miliarde euro/an.  Ca parte a strategiei de dezvoltare, compania este în plin proces de extindere a portofoliului de produse sub brandurile ICLA și Akzo Nobel, pentru a răspunde unei piețe în continuă creștere. Obiectivul pe următorii trei ani constă în dublarea cifrei de afaceri și a segmentului de piață rezultat în urma activității din ultimii 6 ani. Pentru o creștere sustenabilă, Icla își propune să extindă rețeaua de distribuție curentă, asfel încât să acopere complet și echilibrat teritorial România.

SeniorERP înlocuiește în cadrul Icla Lacuri și Vopsele un alt sistem ERP, ca urmare a dificultăților cauzate atât la nivel de aplicație în sine, cât și de relația dificilă cu furnizorul soluției. Principalele probleme la momentul implementării erau:

  • Funcționarea greoaie a aplicației;
  • Neacoperirea nevoilor de creștere a companiei.
  • Lipsa serviciilor postimplementare;
  • Creșterea nejustificată a costurilor interne în lipsa unor instrumente vitale afacerii;

 

Nevoia înlocuirii aplicației ERP a venit o dată cu diversificarea și creșterea volumului de produse, precum și datorită extinderii rețelei de parteneri. Implementarea SeniorERP la Icla Lacuri și Vopsele vizează creșterea controlată a distribuției la nivel national prin gestionarea corectă a stocurilor și managementul integrat al re-distribuitorilor. Pentru atingerea acestor obiective în condiții competitive, SeniorERP va asigura controlul costurilor prin instrumente de automatizare la nivel operațional.  

 

“Sistemul ERP pe care funcționam înainte era depășit de nevoile noastre actuale și nu putea fi actualizat deoarece producătorul de software a dat faliment la scurt timp după implementare. Pentru noua soluție, am avut așadar criterii clare de selecție privind atât aplicația, cât și furnizorul de software. Am ales SeniorERP pentru interfața intuitivă și rapoartele extrem de complexe care se pretau proceselor noastre interne, dar mai ales pentru oamenii de la Senior Software, care sunt profesioniști. Sperăm ca această colaborare să ne ajute la restructurarea activității, astfel încât în următorii 3 ani să ne putem dubla cifra de afaceri.”dl. Dan Radu, Director de Vânzări, Icla Lacuri și Vopsele

 

 

Despre SeniorERP

 

SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a răspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import și Distributie. SeniorERP integrează cea mai nouă platformă tehnologică într-un sistem eficient pentru companiile în creștere și, în același timp, într-un instrument puternic adaptat strategiei și nevoilor complexe ale marilor companii.  

Cele peste 70 de companii de distribuție care au implementat SeniorERP beneficiază de siguranța și scalabilitatea unei soluții mature, de un suport real și un factor de stabilitate în interiorul organizației. Obiectivul nostru este să aducem inovația tehnologică în sprijinul companiilor de distribuție, astfel încât acestea să se bucure de creștere susținută și competitivitate.

 

 

Despre Senior Software

 

Senior Software este o companie privată cu capital integral românesc ce oferă servicii de dezvoltare de aplicații informatice și consultanță pentru managementul afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner iar soluția proprietară, SeniorERP, este certificată Microsoft și Veritest pentru Windows Server, .NET și Web Services.

 

Senior Software este certificată conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calității. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calității a avut ca scop principal definirea unor procese și obiective măsurabile și garantarea replicării calității la standarde înalte în orice activitate desfășurată pentru clienții companiei.

 

 

Printre clienții Senior Software se numără:

 

Regency Company,  General Parma Food, Inter Distribution Company, Apollo Mod Distribution,  Koelner Romania, Mergeani, Aluplast Romania,  S&D Pharma, Dianflex, Eurocleaner, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom / Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Vitacare/Pharmavita, UPS, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, Arco, PetLine, Dinamic 92 Distribution,  Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Accesoria Group, General Beauty Supply, Rosim's Unic, Aluplast Romania, Grazy Price Medical, Dispo Trading, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania

seniorERP

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C