.

LLP Bucharest a primit recent premiul de cel mai important partener Microsoft România pentru soluțiile Dynamics. Pentru perioada 1 iulie 2007 – 30 iunie 2008 (corespunzătoare anului fiscal Microsoft), LLP Bucharest a avut cea mai mare cifră de afaceri pentru soluțiile ERP (Enterprise Resource Planning) Microsoft  Dynamics, realizând cele mai numeroase proiecte din România pentru această gamă de soluții.

 

 

LLP Bucharest și-a extins competențele și portofoliul de clienți pentru Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta) și pentru celelalte produse care le implementează în România. Dynamics AX este un produs complex ERP (Enterprise Resource Planning) pentru companiile medii și mari. LLP este primul partener Microsoft din România care a realizat versiuni localizate ale Microsoft Dynamics AX și a finalizat proiecte de implementări ale acestui produs.

 

 

“ Dynamics AX include funcții avansate pentru companiile productive, integrând module de master planning și pentru automatizarea fluxurilor de producție și aprovizionare.  LLP are în prezent cea mai competentă echipă de consultanți pentru Dynamics AX și peste 10 proiecte finalizate pentru acest produs.” a precizat Robert Komartin, Managing Director – LLP Bucharest.

 

 

Printre referințele importante pentru acest produs se numără companii precum REBU, Fresenius Medical Care, Aleximi-THIMM, Nubiola și SIDEM România, companii care au raportat creșteri importante ale indicatorilor de perfomanță după implementarea acestei soluții. “Ca o consecință a implementării Microsoft Dynamics AX și a centralizării proceselor de  afaceri ale companiei, noul sistem informatic a contribuit la creșterea cu peste 25% a eficienței  și productivității în cadrul companiei.” a precizat dl. Dragoș Purcăreanu, IT Manager și manager de proiect la Nubiola România. Creșteri similare ale productivității a înregistrat și compania SIDEM. În plus, ținând cont de faptul că firma activează în industria auto, aplicația s-a aliniat la cerințele acestui domeniu. “Sistemul  a facilitat  implementarea trasabilității, simplificând procesele de analiză a conformității cu standardele de calitate pentru producția realizată de SIDEM.” a precizat dl. Alin Covașă, General Manager – SIDEM.

 

 

LLP Bucharest a înregistrat o creștere de 90% pentru portofoliul de soluții Microsoft Dynamics, fiind pentru al doilea an consecutiv partenerul Microsoft România care a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri pentru această gamă de aplicații.

Despre LLP:

 

 

Grupul LLP furnizează servicii de consultanță și software companiilor locale și internaționale din Centrul și Estul Europei și dincolo de această regiune. Abordarea LLP combină aptitudinile de consultanță și management al proiectelor cu produse software internaționale și dezvoltarea de software pentru a furniza soluții realiste și la un preț rezonabil. Grupul se concentrează pe nevoile operaționale, financiare, analitice, de relație cu clienții si de raportare ale organizațiilor locale și regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si systems@work, cu echipe de consultanță și de dezvoltare în Cehia, Belgia, Luxemburg, Rusia, Ungaria, România, Bulgaria și Croația.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați: www.llpgroup.ro

LLP

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C