.

Gecad Technologies, producătorul soluției de mesagerie electronică AXIGEN (http://www.axigen.com), anunță lansarea versiunii comerciale 6.2 a AXIGEN Mail Server care include protecție antispam în timp real, prin integrarea tehnologiei de securitate de la Commtouch. Noua versiune aduce și alte importante funcționalități de securitate și de administrare delegată, dezvoltate de echipa AXIGEN.

 

 

Toate acestea, alături de performanțele îmbunătățite la raportare și opțiuni avansate de delegare și de administrare a utilizatorilor de servicii webmail, asigură creșterea productivității companiei și securizarea la un nivel înalt a comunicării prin email.

 

 

“Dorim să direcționăm în continuare activitatea de dezvoltare pentru a răspunde cerințelor clienților din segmentul Service Providers. De altfel, noile funcționalități de securitate, raportarea în timp real a performanțelor legate de traficul de email dar și un mai bun control asupra celor mai mici detalii ale procesului de comunicare electronică îi va ajuta pe acești furnizori să extindă gama de soluții de tip SaaS (Software as a Service) și să ofere servicii complexe și optimizate”, declară Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

 

 

Aflat la versiunea 6.2, AXIGEN Mail Server este tehnologia preferată de tot mai mulți Service Providers (furnizori de servicii) și jucători din industria telecom mondială. În prezent, AXIGEN este distribuit de peste 160 de parteneri din 80 de țări, numărul clienților depășind 10.000 în întreaga lume.

 

 

Noua versiune a fost creată conform planului de dezvoltare stabilit la finalul anului trecut, dar a beneficiat și de recentul parteneriat pe care Gecad Technologies l-a încheiat cu compania Commtouch, furnizor de tehnologii de securitate pentru web și email.

 

 

###

 

 

Despre Gecad Technologies SA

 

Înființată în 2001, Gecad Technologies SA, membră a Grupului Gecad, este dezvoltatorul AXIGEN, soluția de mesagerie electronică pentru profesioniști, care asigură un mediu global de comunicare eficient și sigur pentru creșterea afacerilor furnizorilor de servicii și companiilor de toate dimensiunile. În prezent, AXIGEN este reprezentat la nivel internațional de peste 140 de parteneri din 80 de țări și asigură traficul de email pentru mai mult de 10000 de companii cu 6 milioane de utilizatori finali.

 

O echipă profesionistă, cu 15 ani de experiență în domeniul mesageriei electronice și  securității IT dezvoltă produse de înaltă calitate, bazate pe arhitecturi proprietare precum AXIGEN GrowSecureTM, AXIGEN SmartProcessingTM și AXIGEN UltraStorageTM. Pentru a afla mai multe despre AXIGEN, vizitați http://www.axigen.com.

Gecad

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C