.

Fluctuatiile nefavorabile ale cursului valutar si cresterea dobanzilor practicate de banci constituie noi factori negativi care afecteaza profiturile importatorilor. Venind pe fondul cresterii accelerate a  costurilor salariale, a preturilor la carburanti si chirii precum si a presiunii marilor lanturi internationale, criza actuala determina necesitatea unei reactii rapide a distribuitorilor in diferite planuri organizationale in vederea reasezarii indicatorilor financiari in parametri acceptabili.

 

 

 

Conform Business Magazin, reprezentantul Top Brands, Dragos Gheorghe, vorbeste despre dezvoltarea infrastructurii informatice si de automatizarea fluxurilor operationale ca fiind parte din strategia distribuitorilor pentru depasirea situatiei actuale. Sistemele informatice performante permit eliminarea pierderilor operationale curente prin: eliminarea erorii umane, controlul cash-flow-ului, optimizarea stocurilor si a operatiunilor logistice, automatizarea proceselor repetitive, timpi de reactie rapizi, indicatori economici actualizati in permanenta, eficientizarea fortei de munca etc.

 

 

“In situatii de criza, in lipsa unei strategii de business specifica situatiei, implementata cu ajutorul unui sistem informatic performant, orice initiativa este stopata, atitudinea generala fiind de a astepta trecerea crizei. De multe ori, decizia de a nu schimba nimic are efecte dezastruoase.”     Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software

 

 

Senior Software ofera doua solutii foarte avantajoase prin care distibuitorii pot sa acceseze rapid sistemul proprietar SeniorERP, specializat pentru activitatile de import si distributie: Abonament incepand cu 69 de Euro si Buy Back.

SeniorSoftware

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C