.

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunțat lansarea Connectra™ NGX R66, singurul gateway de acces de la distanță ce combină SSL VPN, IPSec VPN și prevenirea accesului neautorizat cu management centralizat. Noua versiune a Connectra oferă companiilor cea mai sigură conectivitate care este ușor de folosit de către angajați și ușor de instalat și controlat de către administratorii de securitate.

 

 

Cu ajutorul Check Point Connectra NGX R66, conectarea la o rețea corporate, fie că se face de la un laptop al companiei sau de la un calculator public, este mult mai sigură și mai ușoară. Noua versiune îmbunătățește infrastructura VPN a unei companii și permite conectarea angajaților de la un laptop controlat folosind conexiunea IPSec obișnuită. De asemenea, Connectra NGX R66 combină tehnologia SSL, astfel încât angajații să poată accesa rețeaua prin intermediul browser-ului de internet de pe un calculator public. Pentru a proteja rețeaua corporate de virușii unui calculator public, Connectra NGX R66 utilizează prevenirea accesului neautorizat și securitatea completă a punctului de lucru integrate pentru a bloca virușii, malware-urile și atacurile periculoase.

 

 

Mediul actual de lucru necesită conectarea utilizatorilor la rețeaua corporate de la o varietate de dispozitive controlate sau nu“, a declarat Dr. Dorit Dor, vicepreședinte pentru produse, Check Point. „Companiile trebuie să asigure securitatea informațiilor corporate și să le facă accesibile oricând și de oriunde. Connectra NGX R66 oferă atât utilizatorilor finali, cât și administratorilor de securitate un nivel înalt de securitate și, totodată, ușurință în utilizare și la instalare pentru care sunt renumite soluțiile de securitate de la Check Point“, a completat Dorit Dor.

 

 

Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului final, Connectra NGX R66 oferă conexiune continuă în cazul trecerii de la o rețea wireless la alta. De asemenea, Connectra NGX R66 include DynamicID™. Această soluție de conectare este prima și singura soluție SSL VPN ce trimite coduri de autentificare utilizatorului final prin mesaj text, fără a fi necesar un server de autentificare dedicat. Astfel, anagajații nu mai sunt nevoiți să folosească carduri și stickuri care sunt ușor de pierdut.

 

 

Connectra NGX R66 permite companiei Akibia să ofere utilizatorilor acces ușor de la distanță prin SSL și IPSEC“, a declarat Rick Onorato, director IT, Akibia. „Interfața portalului Connectra SSL VPN este foarte prietenoasă și intuitivă. Din perspectiva serviciilor IT, aceste calități permit companiei să furnizeze acces de la distanță prin simplul transfer al URL-ului la utilizatorul final. Pe lângă garantarea accesului, scanarea punctului final îmbunătățește securitatea prin aplicarea unor reguli minime ale calculatorului“, a mai spus Rick Onorato.

 

 

Printre caracteristicile și beneficiile Check Point Connectra NGX R66 se numără:

 

·       Combinarea SSL VPN și IPSec VPN și a prevenirii accesului neautorizat oferă cea mai bună și cea mai sigură conexiune

 

·       Managementul centralizat unifică instalarea de reguli, administrarea clientului și raportarea evenimentelor

 

·       Scanarea automată a punctului de lucru final înainte de autentificarea utilizatorului oferă un nivel de securitate suplimentară

 

·       DynamicID trimite informații de autentificare prin SMS fără a fi nevoie de un server de autentificare dedicat, de carduri și stickuri

 

·       Arhitecturile Open permit Connectra NGX R66 să fie instalată ca o aplicație la cheie, ca soft pe un server open sau pe o platformă VMware

 

·       Business Continuity License suportă un număr mare de utilizatori în eventualitatea în care, datorită unui incident, mai mulți angajați decât de obicei trebuie să lucreze de la distanță.

 

 

Mai multe informații despre Check Point Connectra NGX R66 puteți găsi la: www.checkpoint.com/products/connectra/index.html

 

 

Cu Check Point Connectra NGX R66, companiile pot acum accesa ușor rețeaua corporate de la orice calculator cu o conexiune la internet și nu trebuie să-și facă griji de potențialele pericole de securitate”, a concluzionat Dorit Dor.

 

 

 

 

Despre Check Point Software Technologies Ltd.

 

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) este lider mondial în soluții de securitate internet. Este lider de piață pentru enterprise firewall, personal firewall și VPN. Check Point se axează doar pe securitate. PURE (protecție, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de soluții de securitate a rețelei, a datelor și a managementului securității. Prin platforma sa NGX, compania oferă o arhitectură unitară de securitate pentru o gamă amplă de perimetre, soluții interne și web care protejează comunicațiile și resursele, aplicațiile, angajații, birourile externe și rețelele partner extranet. Familia de produse Zone Alarm este cel mai apreciat pachet de aplicații de securitate pentru computerele personale, pachet compus din soluții de securitate premiate care protejează milioane de computere în fața hackerilor, spyware-ului și furtului de date. O dovadă a extinderii capabilității soluțiilor Check Point este Open Platform for Security (OPSEC), platformă dezvoltată de compania Check Point. Este o alianță, un cadru de lucru al industriei pentru nu mai puțin de 350 de companii lider în domeniu. Soluțiile Check Point sunt vândute, integrate și asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri în 88 de țări, iar clienți noștri includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, împreună cu mii de afaceri și organizații de toate dimensiunile. 

Check Point

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C