.

Gecad Technologies, producătorul soluției profesionale de mesagerie AXIGEN (http://www.axigen.com) și  compania PC Stars (http://www.pcstars.com.cn) anunță astăzi semnarea unui parteneriat pentru distibuția gamei de soluții AXIGEN Mail Server pe piața chineză. PC Stars este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de distribuție online de software și SaaS (Software as a Service) din China.

 

 

Printr-o puternică rețea de reselleri, integratori de sistem și VAR (Value Added Resellers), PC Stars operează în toată China, acoperind prin portofoliul său de soluții atât segmentul clienților de business cât și pe cel al consumatorilor individuali.

 

 

În prezent, platforma de distribuție online a companiei PC Stars numără peste un million de clienți înregistrați. PC Stars colaborează, de asemenea, cu mai mult de 1.000 de integratori de sistem și  VAR, cu aproximativ 2.400 de distribuitori din segmentul retail și cu aproape 200 de site-uri foarte populare în China, printre care și Baidu.com.

 

 

“Parteneriatul dintre AXIGEN și PC Stars va fi foarte bine primit de către consumatorii din China pentru că oferă utilizatorilor acces direct la o tehnologie de înaltă clasă și la o serie de excelente funcționalități. Credem că acest acord va aduce pe termen lung beneficii mari pentru ambele companii”, spune Steve Chen, Senior Product Manager la PC Stars.

 

 

“Prin acest nou și foarte valoros parteneriat, AXIGEN are ca obiectiv extinderea în continuare a prezenței sale pe piața din China. Credem cu tărie că PC Stars ne va acorda tot sprijinul în eforturile pe care le vom întreprinde pentru a adapta soluțiile noastre de mesagerie, bazate pe o tehnologie inovatoare și modernă, la cerințele specifice ale companiilor care activează în această țară”, spune Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

 

 

Câștigător al premiului ServerWatch 2007 Product Excellence la categoria Servere de comunicare, AXIGEN Mail Server beneficiază de o tehnologie de top care funcționează în prezent pe cele mai folosite distribuții de Linux și BSD, pe Windows, Solaris și arhitecturile Intel, PowerPC și SPARC. Recent a fost lansată și versiunea 6.2, care include și protecție antispam în timp real.

 

 

 ###

 

Despre Gecad Technologies SA

 

Înființată în 2001, Gecad Technologies SA, membră a Grupului Gecad, este dezvoltatorul AXIGEN, soluția de mesagerie electronică pentru profesioniști, care asigură un mediu global de comunicare eficient și sigur pentru creșterea afacerilor furnizorilor de servicii și companiilor de toate dimensiunile. În prezent, AXIGEN este reprezentat la nivel internațional de peste 160 de parteneri din 80 de țări și asigură traficul de email pentru mai mult de 10000 de companii cu 6 milioane de utilizatori finali.

 

 

O echipă profesionistă, cu 15 ani de experiență în domeniul mesageriei electronice și  securității IT dezvoltă produse de înaltă calitate, bazate pe arhitecturi proprietare precum AXIGEN GrowSecureTM, AXIGEN SmartProcessingTM și AXIGEN UltraStorageTM. Pentru a afla mai multe despre AXIGEN, vizitați http://www.axigen.com.

 

Contact presă –

Alina Popescu

 

Tel: 021 – 303 20 80; e-mail: alina.popescu@axigen.com

 

 

About PC Stars

 

Înființată în martie 2006, compania PC Stars are ca obiectiv să devină, prin inovație continuă, cel mai mare distribuitor online de software din China și unul dintre cei mai mari furnizori de SaaS (Software as a Service) de pe această piață. PC Stars a format un sistem integrat de distribuție de software care include atât o platformă de descărcare de software online cât și o rețea offline de distribușie clasică. În afara furnizării de soluții tehnice clienților săi, PC Stars oferă suport tehnic profesionist pentru toți utilizatorii, prin intermediul unei rețele de call-center-uri, prin consultanță online etc.   Pentru mai multe detalii, vizitați: http://www.pcstars.com.cn/?fsid=147.

Pc Stars

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C