.

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunțat o îmbunătățire a firmware-ului pentru dispozitivele UTM-1 Edge. Astfel, oferă filialelor o securitate mai bună, opțiuni extinse de conectivitate și un management simplificat.

 

 

Dispozitivele Check Point UTM-1 Edge combină cele mai bune soluții din industrie - firewall, acces de la distanță, o nouă securitate a mesageriei, filtrare web și control al accesului la rețea din industrie - într-o soluție completă de securitate, administrată de la nivel central. Noile modele Total Security îmbină într-o soluție completă, la cheie, îmbunătățirea prevenirii accesului neautorizat SmartDefense®, antivirus pentru gateway, securitate a mesageriei și filtru web.

 

 

Mărimea unui birou nu îl face imun la atacuri. Filialele mai mici ale companiilor înfruntă aceleași tipuri de amenințări ca și sediile centrale” a declarat Dr. Dorit Dor, vicepreședinte pentru produse, Check Point. “Dispozitivele Check Point UTM-1 Edge oferă clienților o soluție de securitate completă, testată, cu un sistem de securitate nou pentru schimbul de mesaje, simplu de utilizat și ușor de administrat dintr-un sediu central”, a completat Dorit Dor.

 

 

Noile produse UTM de la Check Point furnizează o soluție de securitate prietenoasă și eficientă”, este de părere Ted Serreyn, CEO, Serreyn Network Services, LLC. “Clienții noștri apreciază posibilitatea de a-și administra de la nivel central securitatea printr-o modalitate ce le protejează doar infrastructura și le permite să economisească bani. Produsele Check Point UTM-1 Edge sunt o soluție de încredere pentru clienții noștri “, a mai spus Ted Serreyn.

 

 

Printre caracteristicile și beneficiile noilor dispozitive Check Point UTM-1 Edge se numără:

 

 

l  Sistemul nou de securitate pentru mesagerie cu anti-spam integrat, bazat pe ultima tehnologie de detectare, blochează peste 98% dintre spam-urile prin e-mail cu trei straturi de protecție. În același timp, furnizează o rată joasă de eroare și dă posibilitatea unui răspuns rapid la noile amenințări de tip spam și phishing.

 

l  Autentificatorul EAP (protocol extins de autentificare) oferă control al accesului WPA Enterprise și 802.1x, fără a fi necesar un server de autentificare RADIUS extern.

 

l  Conectivitate îmbunătățită pentru sistemele legacy, cu funcționalitate de server terminal încorporată, care să poată activa rețeaua, în câteva minute, pentru aproape oricare dispozitiv atașat produsului.

 

l  Noile protecții SmartDefence pentru echipamentul SCADA ce includ securitate pentru conexiunile Modbus/TCP, scanarea conținutului, îmbunătățirea flexibilității și a limitelor de cerere Modbus/TCP pentru un set specific de funcții, dispozitive și registre.

 

l  Managementul și funcționalitatea de monitorizare îmbunătățite includ: un nou monitor pentru interfața rețelei, un editor îmbunătățit de reguli pentru firewall, web, NAT, Antivirus și reguli anti-spam; un nou monitor pentru status pentru informațiile legate de dispozitiv și utilizarea resurselor și un vizualizator îmbunătățit pentru monitorizarea logării.

 

 

 

Aceste noi caracteristici sunt furnizate ca îmbunătățiri ale firmware-ului pentru mediul de operare Embedded NGX, ce încorporează cea mai bună tehnologie de securitate de pe piață de la Check Point într-un software optimizat pentru platforme integrate. Noua îmbunătățire a firmware-ului este disponibilă, de asemenea, pentru dispozitivele Check Point Safe@Office, aplicații integrate de securitate pentru companiile mici.

 

 

Opțiuni hardware

 

Clienții pot alege între dispozitivele Check Point UTM-1 Edge și UTM-1 Edge Industrial. Produsele UTM-1 Edge sunt disponibile atât în varianta cu fir, cât și în varianta wireless, incluzând o opțiune pentru un modem integrat de mare viteză ADSL. Produsele UTM-1 Edge Industrial sunt proiectate special pentru a proteja mediile Ethernet industriale și pentru controlul monitorizarii și achiziția de date (SCADA). Mai multe informații despre produsele Check Point UTM-1 Edge și UTM-1 Edge Industrial puteți găsi la:

 

http://www.checkpoint.com/products/utm-1_edge/index.html.

 

 

 

 

Despre Check Point Software Technologies Ltd.

 

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) este lider mondial în soluții de securitate internet. Este lider de piață pentru enterprise firewall, personal firewall și VPN. Check Point se axează doar pe securitate. PURE (protecție, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de soluții de securitate a rețelei, a datelor și a managementului securității. Prin platforma sa NGX, compania oferă o arhitectură unitară de securitate pentru o gamă amplă de perimetre, soluții interne și web care protejează comunicațiile și resursele, aplicațiile, angajații, birourile externe și rețelele partner extranet. Familia de produse Zone Alarm este cel mai apreciat pachet de aplicații de securitate pentru computerele personale, pachet compus din soluții de securitate premiate care protejează milioane de computere în fața hackerilor, spyware-ului și furtului de date. O dovadă a extinderii capabilității soluțiilor Check Point este Open Platform for Security (OPSEC), platformă dezvoltată de compania Check Point. Este o alianță, un cadru de lucru al industriei pentru nu mai puțin de 350 de companii lider în domeniu. Soluțiile Check Point sunt vândute, integrate și asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri în 88 de țări, iar clienți noștri includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, împreună cu mii de afaceri și organizații de toate dimensiunile. 

Check point

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C