.

Gecad Technologies, producătorul soluției de mesagerie electronică AXIGEN (http://www.axigen.com) și Hostway România, furnizor de servicii de hosting, anunță astăzi semnarea unui acord de business al cărui obiectiv este de a veni pe piață cu o ofertă comună de găzduire a serviciilor de mesagerie AXIGEN, în sistem SaaS (software as a service).

 

 

Astfel, începând din luna Noiembrie 2008, companiile au posibilitatea de a achiziționa Hosted AXIGEN, un serviciu găzduit de mesagerie electronică, ce poate fi adaptat și personalizat în funcție de cerințele specifice ale companiei, plătind lunar o sumă fixă pe fiecare cont de email și pentru spațiul ocupat de acestea pe disc. Principalul avantaj al acestui produs față de găzduirea in-house este reducerea semnificativă a costurilor prin eliminarea cheltuielilor legate de cumpărarea și colocarea unui server, de administrarea și securizarea sa, de instalarea și managementul unui server de email, precum și a backup-ului de date.

 

 

“Unul dintre cele mai importante atribute pe care companiile le caută la o soluție software sau la un serviciu este flexibilitatea. Suntem încrezători că, prin parteneriatul cu Hostway România, vom oferi managerilor companiilor românești toată flexibilitatea de care ei au nevoie pentru a-și adapta soluțiile de mesagerie la nevoile curente ale afacerilor pe care le coordonează dar și la resursele tehnice și financiare de care dispun”, adaugă Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

 

 

Hostway Corporation este unul dintre primii trei furnizori mondiali de servicii de găzduire web, în oferta sa numărându-se și servicii de înregistrare de domenii Internet, servicii ecommerce, de colocare, hosting dedicat dar și în sistem SaaS. Hostway are peste 600.000 de clienți în întreaga lume iar filiala sa locală, deși înființată în urmă cu doar doi ani, a devenit unul dintre pricipalii jucători în industria de profil din România.

 

 

“Suntem siguri că acest parteneriat va avea o contribuție semnificativă la eforturile noastre de expansiune și diversificare a ofertei de soluții SaaS. Noile servicii Hosted AXIGEN sunt integrate pe deplin cu interfața de gestionare Hostway și ne vor ajuta să venim cu propuneri interesante către clienții noștri ale căror nevoi de business sunt din ce în ce mai complexe”, spune Flaviu Radulescu, Director General la Hostway România.

 

 

“Dată fiind tehnologia AXIGEN care permite configurarea în cele mai mici amănunte a serverului de email dar și controlarea cu mare atenție a traficului de mesaje electronice, noua ofertă lansată împreună cu Hostway va fi extrem de atrăgătoare pentru companiile autohtone”, completează Oana Bornaz.

 

 

AXIGEN Mail Server, ajuns la versiunea 6.2, funcționează pe cele mai utilizate distribuții Linux și BSD, pe Solaris și Windows, dar și pe arhitecturile PowerPC și SPARC. În ultimii ani, AXIGEN a devenit soluția preferată de mesagerie pentru un număr tot mai mare de companii și furnizori de servicii Internet (ISP) din întreaga lume.

 

 

###

 

 

Despre Gecad Technologies SA

 

Înființată în 2001, Gecad Technologies SA, membră a Grupului Gecad, este dezvoltatorul AXIGEN, soluția de mesagerie electronică pentru profesioniști, care asigură un mediu global de comunicare eficient și sigur pentru creșterea afacerilor furnizorilor de servicii și companiilor de toate dimensiunile. În prezent, AXIGEN este reprezentat la nivel internațional de peste 140 de parteneri din 80 de țări și asigură traficul de email pentru mai mult de 10000 de companii cu 6 milioane de utilizatori finali.

O echipă profesionistă, cu 15 ani de experiență în domeniul mesageriei electronice și  securității IT dezvoltă produse de înaltă calitate, bazate pe arhitecturi proprietare precum AXIGEN GrowSecureTM, AXIGEN SmartProcessingTM și AXIGEN UltraStorageTM. Pentru a afla mai multe despre AXIGEN, vizitați http://www.axigen.com.

 

 

 

Despre Hostway Corporation si Hostway România

 

Hostway Corporation este una dintre primele 3 companii de hosting din lume oferind servicii de găzduire web, înregistrare domenii, colocare și hosting dedicat pentru mai mult de 600.000 de clienți din toată lumea. Fondată în 1998, Hostway s-a extins în 11 țări de pe 4 continente având birouri deschise în Chicago, Tampa, Austin, Vancouver, Londra, Paris, Amsterdam, Antwerp, Frankfurt, Hanovra, Sydney, Mumbai, București și Sofia. Hostway opereaza in cele mai performante centre de date pentru a reduce complexitatea si costurile tehnologiilor web atat pentru afacerile mici, cat si pentru marile corporatii.

 

 

Filiala din a fost lansata in martie 2006 si a devenit in scurt timp unul din cei mai importanti jucatori din piata locala de hosting. Suntem mandri sa lucram alaturi de branduri importante cum ar fi BRD, Trilulilu, GSP TV, CANCAN, Realitatea-Catavencu, National Geographic Channel , care se alătură clientilor noștri internationali: eBay, Wikipedia, Sony Music, Coca Cola, PEPSICO, Wrigley Jr. Company, Disney, Fox News, KFC, Verizon, Comcast, si multi altii.

 

Pentru mai multe detalii vizitati www.hostway.ro

AXIGEN

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C