.

MaxCAD International, distribuitorul european al Advanced Road Design (ARD), împreună cu CAD Point Ltd, cel mai mare integrator bulgar de soluții CAD pentru infrastructură și Autodesk Value Added Reseller, semnează contractul de distribuție a aplicației ARD pentru Bulgaria.

 

Evenimentul va avea loc mâine, 10 februarie, la Universitatea de Arhitectură, Construcții și Geodezie din Sofia, cu participarea lui Cristian Dumitrescu, CEO MaxCAD International, ing. Florin Balcu, director general MaxCAD International și Juri Nikolov, CEO CAD Point. Cu prilejul lansării aplicației ARD, ing. Florin Balcu va susține o prezentare în timp real a utilizării acesteia în proiectarea și reabilitarea drumurilor, cu participarea a peste 40 de firme de prestigiu din Bulgaria.

 

Advanced Road Design (ARD), aplicație dezvoltată de CadApps Australia, reprezintă soluția completă pentru proiectarea drumurilor în mediile AutoCAD și AutoCAD Civil 3D. ARD a fost deja tradus în limba bulgară prin colaborarea celor doi parteneri, urmând implementarea standardelor de proiectare specifice. Aplicația este distribuită în Australia, Noua Zeelandă, Statele Unite ale Americii, Canada, India, Sri Lanka, România, Polonia, Croația, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria și Republica Moldova. În acest moment MaxCAD International face demersuri pentru extinderea rețelei de distribuție în Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Suedia, Rusia, Ucraina, Bielorusia, Serbia și Muntenegru.

 

„Ca distribuitor european, investim în instruire în fiecare țară unde suntem prezenți. În Bulgaria vom dona Universității de Arhitectură, Construcții și Geodezie din Sofia licențe software în valoare comercială de peste 40.000 de euro”, declară Cristian Dumitrescu, CEO MaxCAD International. „În această perioadă de criză declanșată la nivel mondial guvernele țărilor investesc în infrastructură pentru crearea de noi locuri de muncă și pentru susținerea economiei naționale. Aceasta reprezintă pentru noi o oportunitate în promovarea aplicației Advanced Road Design (ARD) în Europa”, a adăugat Cristian Dumitrescu.

 

Ministerul Dezvoltării Regionale și Muncii Publice din Bulgaria a anunțat că anul acesta din totalul de 2,8 miliare de euro alocate pentru proiectele majore 250 de milioane de euro vor fi acordate proiectelor de infrastructură. De asemenea o serie de programe europene pentru proiectele de infrastructură implică Bulgaria ca zonă strategică de tranzit. În România valoarea estimată a fondurilor alocate infrastructurii este de peste 4 miliarde de euro.

 

Pentru lansarea aplicației Advanced Road Design (ARD), MaxCAD International a completat la sfârșitul anului trecut o serie de cursuri de instruire avansată pentru inginerii distribuitorului bulgar, CAD Point. „ARD crește productivitatea de proiectare reducând substanțial timpul și costurile aferente. Sunt deplin mulțumit de colaborarea cu CAD Point și am încredere că în scurt timp inginerii proiectanți de drumuri bulgari se vor bucura de beneficiile aplicației”, susține ing. Florin Balcu, director general MaxCAD International.

„Proiectarea drumurilor devine foarte facilă prin folosirea acestei aplicații. Am convingerea că în curând ARD va fi calea proiectării de drumuri, a intersecțiilor și reconstrucției în Bulgaria”, declară Juri Nikolov, CEO CAD Point.

 

MaxCAD International este unic distribuitor în România și distribuitor european al soluției software de proiectare drumuri Advanced Road Design (ARD). Compania oferă utilizatorilor săi consultanță tehnică, instruire și servicii de implementare software. Experții MaxCAD International dețin cea mai bună expertiză tehnică în proiectarea de drumuri, realizând peste 400 de implementări ale aplicației specializate ARD. MaxCAD International distribuie ARD în România, Polonia, Croația, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Republica Moldova, fiind în demersuri avansate pentru traducerea și implementarea standardelor pentru Franța, Belgia, Luxemburg, Norvegia, Suedia, Rusia, Ucraina, Bielorusia, Serbia și Muntenegru.

 

CAD Point, Autodesk Value Added Reseller, este cea mai mare companie de CAD din Bulgaria specializată pe infrastructură. Cu birouri și centre de training în Sofia și Varna și cu o echipă profesionistă de ingineri, CAD Point oferă soluții software profesionale, suport tehnic, training și consultanță.

 

CaddAps Australia este dezvoltatorul aplicației Advanced Road Design (ARD) alături de firma Bloomfield Computing. Dr. Ing. Peter Bloomfield, Developer Engineer, este programatorul principal al aplicației Advanced Road Design (ARD). În 1986 a dezvoltat CivilCad, aplicație software care în scurt timp  a devenit soluția standard de proiectare drumuri în Australia. În 1990, Topcon a cumpărat software-ul și a fost integrat în instrumentele de survey proprii. În Australia CivilCad este încă cel mai utilizat software de drumuri cu peste 10.000 de licențe vandute în întreaga lume. Începând cu anul 2000 Peter Bloomfield a dezvoltat Advanced Road Design (ARD) peste platformele Land Development Desktop și AutoCAD Civil 3D. Curând, aplicația a fost adoptată de proiectanții de drumuri din Australia și Noua Zeelandă.

 

 

         Autodesk Inc. este lider mondial în dezvoltarea de aplicații software de proiectare 2D și 3D destinate piețelor de proiectare mecanică, arhitectură, construcții, infrastructură, media și entertainment. Din momentul apariției pe piață a aplicației AutoCAD, în 1982, Autodesk a dezvoltat cel mai mare portofoliu de soluții complete pentru modelare digitală 3D, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și testa ideile înainte de a le pune în practică. Companiile aflate în clasamentul „Fortune 1000” se bazează pe instrumentele oferite de Autodesk pentru a vizualiza, simula și analiza performanța în condiții reale, încă de la primele faze ale procesului de proiectare, pentru a economisi timp și bani, pentru a crește productivitatea și calitatea produselor și pentru a susține procesul de dezvoltare. Pentru mai multe informații despre compania Autodesk, cu sediul în San Rafael, California, vizitați:

 

 http://international.autodesk.com 

MaxCad

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C