.

Aldata Solution susține sectoarele de retail, en-gros, producătorii și sectorul logistic să îmbunătățească controlul, având o perspectivă mai strategică a inventarului și reaprovizionării și construind o platformă pentru satisfacerea clienților. Folosind produsele de software Aldata, clienții îți pot îmbunătăți capacitatea de a răspunde schimbării distanțându-se de aplicațiile depășite și disparate și adoptând o platformă compactă de servicii integrate.

 

 

Soluțiile Aldata sunt structurate pe mai multe sectoare, acoperind atât domeniul alimentar, cât și cel ne-alimentar și punând accentul pe bunuri consumabile. În ceea ce privește serviciile și software-ul, soluțiile Aldata sunt bazate pe tehnologii de ultimă generație și practici de afaceri, precum soluțiile de software pentru retail și en-gros și soluțiile de software logistic.

 

 

Soluțiile de software pentru retail și en-gros reprezintă managementul datelor, merchadising, operațiuni in-store, planificare și reaprovizionare, logistică și distribuție, managementul consumatorului și furnizorului.

 

 

Soluțiile de software pentru logistică sunt axate pe managementul depozitelor, operațiuni de voce warehouse, operațiuni de calcule, servicii de facturare, capacități de planificare, optimizarea de reaprovizionare și logistică de rețea. Setul integral de soluții logistice permite clientului să-și administreze și optimizeze în mod eficient pachetul logistic de aprovizionare, pentru a respecta nivelul de servicii al clientului.

 

 

În România, Aldata are clienți precum Albinuța Shops.

 

 

Fondată în 1986, Aldata Solutions este furnizor principal de soluții de software pentru sistemul de  management pentru sectoarele de retail, en-gros, producători  și pentru sectorul logistic la nivel international. Aldata are filiale în țări precum Finlanda, Franța, Germania, Slovenia, Suedia, Tailanda, Marea Britanie, S.U.A și Rusia și rețele de parteneri globali. Compania are în prezent peste 300 de clienți în peste 50 de țări.

 

 

 

 

Despre Aldata

 

 

Aldata este 100% dedicată îmbunătățirii afacerilor focusate pe retail și en-gros. Compania furnizează clienților soluții de software integrate, flexibile și moderne create special pentru a mări productivitatea, performanța și profitul. Cu peste 24.000 de instalări de succes în 52 de țări, de la magazine la hypermarketuri, peste 480 de depozite deschise și clienți cu 5 până la 5000 de outlet-uri, compania furnizează în permanență informații pentru îmbunătățirea afacerilor din zona retail și en-gros. Aldata Solution este o companie publică cotată la  NASDAQ OMX Helsinki Ltd cu identificatorul ALD1V. Pentru mai multe informații accesați: www.aldata-solution.com

Aldata

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C