.

GECAD NET și Kaspersky Lab România anunță extinderea parteneriatului de business încheiat de cele două companii în 2004. Potrivit noului acord, GECAD NET va comercializa soluțiile de business dezvoltate de Kaspersky Lab, pe segmentul afacerilor private, atât în România cât și în Bulgaria.

 

 

“Dorim să devenim un reper pentru toate companiile private din România și Bulgaria care au nevoie de soluții și servicii profesioniste de securitate IT. În acest scop vom dezvolta rețeaua de parteneri locali din cele două țări astfel încât să nu existe regiune din România sau din Bulgaria unde o companie să nu aibă acces la soluții de securitate Kaspersky atunci când are nevoie”, spune Gabriela Mechea, director general la GECAD NET.

 

 

În prezent, GECAD NET dispune de o rețea de distribuție de software cu acoperire națională, formată din aproximativ 100 de parteneri. „În Bulgaria ne dorim să creștem numărul companiilor cu care colaborăm pe soluții de securitate la aproape 20 până la finalul acestui an”, adaugă Gabriela Mechea.

 

 

”Soluțiile Kaspersky Lab dedicate segmentului de business ne conferă un  avantaj strategic față de competitori și susțin strategia noastră de dezvoltare pe piețele din România și Bulgaria”, spune Teodor Cimpoeșu, Director General Kaspersky Lab România.

 

 

”Extinderea parteneriatului cu GECAD NET vine ca o continuare firească a colaborării excelente de până acum în vânzarea de soluții de securitate. Următoarea etapă în dezvoltarea noastră regională este de a asigura clienților de business și nivelul de consultanță necesară în securizarea infrastructurilor IT, iar GECAD NET are expertiza și poziția de piață pentru o astfel de abordare”, adaugă Cimpoeșu.

 

 

Extinderea parteneriatului va permite GECAD NET să își dubleze în 2009 veniturile din vânzarea de soluții Kaspersky, într-un ritm mai accelerat decât în anii precedenți. „Ne vom concentra eforturile pe segmentul corporativ, dar vom acorda o atenție deosebită și companiilor mici și mijlocii care au nevoie de soluții de securitate puternice, recunoscute la nivel mondial și care, prin protecția pe care o oferă infrastructurii lor informatice le oferă un avantaj în fața competitorilor direcți”, conchide Gabriela Mechea.

 

 

Pentru companii, GECAD NET și Kaspersky propun soluția Kaspersky Open Space Security – o abordare pervazivă a securității rețelelor, prin care protecția este extinsă dincolo de perimetrul de lucru, la utilizatorii la distanță, și oferind o siguranță crescută pentru dispozitivele mobile. Kaspersky Open Space Security este un set de programe proiectate să asigure securitatea oricăror rețele, indiferent de mărime, cu protecție pentru stațiile de lucru, pentru telefoanele mobile, servere de fișiere și de mail dar și gateway-uri.

 

 

                                                        ***

 

 

Despre GECAD NET:

 

GECAD NET este o companie specializată în comercializarea și implementarea aplicațiilor software, furnizează opțiuni adecvate de licențiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicație web și asigură soluții profesionale de securitate IT sub brandul propriu SENTINET.

 

Cu o tradiție de peste 16 ani in domeniul IT, GECAD NET a obținut numeroase premii și certificări din partea celor mai importanți producători mondiali. Compania deține în prezent statutul de Microsoft Gold Certified

Partner, Autodesk Value Added Reseller și Autodesk Authorized Training Center, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor.

 

GECAD NET are în prezent peste 1200 de clienți în domenii precum telecomunicațiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcțiilor, energiei, petrolului și gazelor și altele. Printre aceștia se numără Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting,  Despec  România, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig,  Petrom, Ringier, Rosal Grup, Șantierul Naval Constanța, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone România.

Despre Kaspersky Lab:

 

Kaspersky Lab produce și distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru
PC, care protejează utilizatorul de viruși, spyware, crimeware, hacker-i, phishing și spam. Produsele Kaspersky dețin o rată superioară de detecție, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori privați, SMB, rețele de mari dimensiuni și sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele și serviciile furnizorilor de top ai soluțiilor de securitate de pe piața IT.

 

Pentru mai multe informații, vizitați www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele știri legate de malware, consultați www.viruslist.com

GeCAD Net

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C