.

D-Link, important furnizor de soluții de networking și comunicații pentru segmentele business și consumer, anunță lansarea pe piață a noilor soluții integrate de stocare. 2-Bay Network Storage Enclosure (DNS-323) este, de acum, disponibilă împreună cu hard disk-urile de 1TB (DNS-323-1TB) sau 2 x 1TB (DNS-323-2TB), pentru aceia care au nevoie de capacitate extinsă de stocare.

 

Aceste noi soluții au fost special concepute să fie practice și funcționale. Cu disk-urile preformatate și preinstalate, D-Link asigură întreg procesul: un utilizator poate pur și simplu să își aleagă cutia din raft,  știind că are acolo tot ce îi trebuie și că beneficiază de garanția D-Link, să o aducă la el acasă și să o conecteze imediat.

 

Știm că utilizatorii vor produse cu performanțe ridicate, dar fără să fie nevoie să stea ore întregi în fața lor pentru a le configura. Răspundem dorinței lor cu soluția noastră de stocare, la îndemâna oricui, ușor de utilizat”, declară Osbert Ong, Head of Product Management în cadrul D-Link Europe.

 

Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager D-Link România, afirmă că “această soluție este recunoscută și a fost premiată de multe ori până acum; prin adăugarea de disk-uri cu capacitate de stocare, se vor putea utiliza în comun, stoca și salva imediat fișierele importante”.

 

Disk-urile de 1TB și 2TB sunt preconfigurate independent din fabrică. Odată instalate, DNS-323-1TB și 2TB permit utilizarea în comun de imagini, muzică sau video în întreaga rețea. Muzica poate fi rulată direct din dispozitivul de stocare prin iTunes® Server. Un media server UPnP AV poate fi utilizat pentru a rula conținut de tip flux de date către media playeri și, cu un server FTP încorporat, fișierele pot fi accesate de la distanță prin intermediul Internetului, de oriunde, oricând.

 

Mai mult, DNS-323-2TB, care conține două hard disk-uri, poate fi reconfigurat la setarea RAID 1, prin care datele sunt stocate redundant pe ambele harddisk-uri.

 

Utilizatorii pot decide să seteze echipamentul în acest mod de lucru și, dacă se întâmplă ca un hard disk să fie distrus, fișierele importante și datele vor putea fi totuși accesibile mulțumită celui de-al doilea hard disk, permițând astfel redundanță totală.

Despre D-Link:

 

Sărbătorind 23 de ani de "rețele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer și producător mondial de produse pentru rețele, aplicații cu lățime mare de bandă, electronice digitale și comunicare de voce și date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depășit doar de Cisco. Soluțiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuința digitală, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii. D-Link a fost recent inclusă în ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT.

 

 

În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de maximă importanță pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.co.uk

D-Link

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C