.

Incepand cu luna mai 2009, Sistec devine  Service Autorizat la nivel national pentru produsele de printing marca Brother.

 

 

“Una dintre directiile noastre strategice este reprezentata de dezvoltarea competentelor de service, iar eforturile nostre din ultima perioada se concretizeaza acum in parteneriate cu principalii producatori. Avantajul competitiv al retelei nationale si experienta nostra pe zona de servicii incep sa dea roade.

 

Parteneriatul cu Brother ne aduce cu un pas mai aproape de consumator la nivel national si inseamna o recunoastere publica a calitatii serviciilor Sistec. Un vot de incredere si o extindere a portofoliului nostru pe o zona foarte importanta pentru consumator”- considera Marius Capraru, CEO Sistec.

 

 

Brother este la ora actuala unul dintre liderii pietei de echipamente de printare si comunicatii bazate pe tehnologii 100% Brother, fiind recunoscut ca unul dintre pionierii echipamentelor all-in-one.

 

 

 „Acest parteneriat de service la nivel national incheiat cu Sistec reprezinta o rezultanta a noii noastre strategii de service si a indelungatei cooperari de succes dintre companiile noastre. Totodata, acest parteneriat este conform cu deviza noastra “At your side”, prin care Brother isi propune sa asigure servicii post-vanzare de calitate pentru a fi alaturi de clientii sai” afirma Florin MARINEATA, Technical Service Manager Reprezentanta Brother in Romania.

 

 

Reteaua de service Sistec are acoperire nationala prin cele 30 de filiale in cele mai importante judete si un singur punct de contact (9633) care asigura un nivel de raspuns optim pentru client.

Despre Brother International

 

Grupul de companii Brother este unul dintre liderii mondiali în domeniul tehnologiilor de printare si comunicare. Înființată în anul 1908 de familia Yasui din Nagoya ca principal producător de mașini de cusut, compania a devenit Brother Industries Ltd. în anul 1934. În prezent, grupul Brother dispune de 19 facilități de producție și 41 de birouri comerciale în 39 de țări și teritorii din întreaga lume. Brother International Europe Ltd. reprezintă concernul japonez la nivel european, iar Brother International Austria GmbH este compania care coordonează activitățile comerciale și de service din Europa de Est. Biroul de Reprezentare din România a fost înființat în ianuarie 2004 și are ca obiectiv managementul relațiilor cu partenerii de distribuție și dealerii produselor Brother, în special pentru sectorul echipamentelor de printing & business solutions. Informații complete despre tehnologiile și produsele Brother la adresa: www.brother.ro

 

 

Despre SISTEC

 

Sistec reuneste o echipa de peste 300 de specialisti, cu experienta de business si IT, care ofera un pachet complex si complet de solutii si servicii IT pentru afaceri: Consultanta de business, Solutii software (ERP / CRM / DMS), Infrastructura hardware, Outsourcing (mentenanta hardware si software, administrare retele LAN si VPN, Help-Desk, Service IT si tehnnica de birou).

 

Companie membra a Grupului RTC, cu sediul in Bucuresti si un centru regional la Cluj, Sistec are arie de acoperire nationala, prin filialele din principalele orase ale tarii. Sistec a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de 9 milioane de euro, cu aproape 30 de procente mai mult decat in 2007. Pentru 2009, Sistec estimeaza crestere de 10% a cifrei de afaceri. Pentru detalii: www.sistec.ro

Sistec

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C