.

Platforma MSDN -rețeaua de dezvoltatori de software Microsoft și TechNet -programul Microsoft pentru profesioniștii IT sunt deja două site-uri consacrate în rândul comunităților IT din întreaga lume. Începând de astăzi, cele două site-uri au versiuni locale îmbunătățite.

 

 

Ce înseamnă MSDN și TechNet?

 


 

Microsoft Developer Network (MSDN)

 

Platforma Microsoft Developer Network este locul unde se găsesc resurse despre aplicații și soluții dezvoltate, atât pentru companii mici, cât și pentru cele mai mari organizații. Dezvoltatorii de software din aceste companii găsesc aici o gamă variată de resurse despre limbaje de pr ogramare, standarde și unelte, despre cum pot construi aplicații pentru Windows, Office, Internet și dispozitive mobile și, în același timp, pot împărtăși experiențe cu dezvoltatori din România și din întreaga lume.

 

Printre resursele de instruire și certificare care se regăsesc pe MSDN amintim: cataloage de învățare, planuri de învățare pentru dezvoltatori, bibliotecă online, laboratoare virtuale, prezentări web, evenimente, centru de evaluare MSDN, cât și accesul la o comunitate formată din specialiști: bloguri, social bookmarking, Twitter, forumuri de discuții sau chat.


Programul Microsoft TechNet

 

Programul Microsoft TechNet este destinația preferată de profesioniștii IT pentru evaluarea soluțiilor de securitate, management, infrastructură, comunicare și colaborare de care sunt interesați: resurse de suport pentru implementarea de produse noi, mașini virtuale pe care pot lucra, evenimente și mese rotunde online, informații despre comunități și evenimente locale și internaționale. Este biblioteca personală de software Microsoft, articole knowledge base, service pack-uri, actualizări de securitate, pachete resource kit și documentație tehnică de calitate.

 

Programul TechNet oferă prezentări, instruire, laboratoare virtuale, soluții de depanare, centru de evaluare, posibilitatea de a participa la evenimente locale, buletine periodice TechNet Flash, cât și acces la comunitatea de profesioniști IT, bloguri, forumuri  de discuții sau webcasts.

Microsoft

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C