.

Check Point® Software Technologies Ltd, liderul mondial în securitate Internet, lansează linia de dispozitive de management al securității Check Point Smart-1™. Noua linie de patru dispozitive e prima care oferă firmelor o soluție extensibilă ce unește managementul regulilor de securitate de la nivelul rețelei, al IPS-ului și al punctului final de lucru și asigură până la 12 TB de stocare integrată a datelor de logare. Prin intermediul dispozitivelor Smart-1, afacerile își pot îmbunătăți vizibil eficiența în administrare și securitatea generală.

 

 

Administratorii de securitate depun mult efort în controlarea regulilor de securitate responsabile de  protecția rețelelor și a punctelor finale de lucru. Dispozitivele Smart-1 sunt proiectate pentru a ușura acest proces. De la o singură consolă, administratorii pot controla regulile de securitate a IPS-ului, rețelei și ale punctului final de lucru. De asemenea, prin arhitectura unica Software Blade de la Check Point, clienții pot extinde capabilitățile standard ale dispozitivelor Smart-1 prin adăugarea blade-urilor de management adiționale necesare. De asemenea, dispozitivele Smart-1 raționalizează managementul securității, oferindu-i stocare integrată de date de logare de la multiple dispozitive folosite în cadrul firmelor. Acest lucru ajută semnificativ administratorii nu doar să îndeplinească  cerințele, ci și să realizeze o analiză amănunțită.

 

 

“Soluțiile Check Point Smart-1 reprezintă pasul următor în efortul nostru de a simplifica managementul securității pentru companii, oferind, în același timp, cel mai înalt nivel de securitate”, a spus Dorit Dor, vicepreședinte de produse la Check Point. “Smart-1 preia beneficiile arhitecturii Software Blade de la Check Point și aduce acea flexibilitate și extensibilitate administratorului de rețea, ajutând la aplicarea regulilor de securitate în întreaga organizație”, a completat Dorit Dor.

 

 

Dispozitivele pentru managementul securității Check Point Smart-1 oferă companiilor acces de logare ușor, cu stocare fără egal a datelor de logare și capabilități performante. Cei până la 12 TB de stocare integrată RAID a logărilor oferă spațiu pentru date de logare din întreaga companie pentru aproximativ trei ani. Performanța sistemului suportă aproximativ 30.000 de logări pe secundă pentru captare de date prin transfer rapid. Combinate cu suportul încorporat Storage Area Networks (SAN), ce include conectare de înaltă performanță prin fibră optică, dispozitivele Smart-1 reduc costurile de achiziționare, instalare și menținere a datelor stocate distribuite prin server pentru clienți.

 

 

Linia de dispozitive Smart-1 include:

 

  • Smart-1 150: management al securității pentru companii mari și provideri de service, cu 150 sau mai multe gateway-uri care asigură până la 12 TB de stocare integrată a datelor de logare.

     

  • Smart-1 50: management al securității pentru companii și provideri de service, cu 50 până la 150 gateway-uri, care asigură până la 4 TB de stocare integrată a datelor de logare.

     

  • Smart-1 25: management al securității pentru companii, cu 25 până la 50 de gateway-uri care furnizează 2 TB de stocare integrată a datelor de logare.

     

  • Smart-1 5: management al securității pentru firme, cu 5 până la 25 de porți de acces, incluzând un spațiu de stocare integrată de până la 500 GB.

     

 

 

Caracteristicile și beneficiile noilor dispozitive de management al securității Smart-1 mai includ:

 

-                     Arhitectura Software Blade, care asigură securității flexibilitate și extensibilitate de neegalat, permițând utilizatorilor să selecteze exact soluțiile de management al securității de care au nevoie și să le extindă cu blade-uri software adiționale.

 

-                     Biblioteca de 10 blade-uri software de management, existând posibilitatea de a se alege dintre următoarele: Network Policy Management, Endpoint Policy Management, Logging & Status, Monitoring, Management Portal, User Directory, IPS Event Analysis, Provisioning, Reporting, și Event Correlation.

 

-                     Funcționalitatea Check Point Provider-1® care este, de asemenea, inclusă în dispozitivele Smart-1 50 și Smart-1 150, făcând posibil managementul mai multor domenii prin colectarea datelor de la mai multe servere de management.

 

-                     Integrated Lights Out Management (LOM), care permite managementul și monitorizarea de la distanță.

 

-                     Componentele redundante și de schimb asigură un grad mare de siguranță, disponibilitate și aplicabilitate.

 

-                     Monitorizarea sănătății hardware-ului identifică eventualele probleme înainte ca acestea să apară.

 

-                     Dispozitivele integrate Smart-1 păstrează seturi de date valoroase și reduc cerințele de putere și răcire.

 

 

Informații suplimentare despre dispozitivele Check Point Smart-1 pot fi găsite la: www.checkpoint.com/products/smart-1/index.html

 

 

Noua linie de dispozitive Smart-1 oferă utilizatorilor o soluție de management al securității simplificată și unificată, ce asigură continuitate operațională chiar și în cele mai solicitante medii”, a concluzionat Dor.

 

 

 

 

Despre Check Point Software Technologies Ltd.

 

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com), liderul mondial în soluții de securitate internet, este singurul vendor care furnizează Total Security (Securitate Totală) pentru rețele, date și puncte finale de lucru, unificate într-un singur cadru de management. Această abordare unică le oferă clienților Check Point protecție desăvârșită împotriva tututor tipurilor de amenințări, reduce complexitatea și scade costurile de utilizare. Datorită arhitecturii sale dinamice Software Blade, Check Point oferă soluții sigure, flexibile și simple, care pot fi complet personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice de securitate ale oricărui tip de organizație sau mediu. Printre clienții Check Point se numără toate cele 100 de companiii din Fortune 100 și mii de afaceri și organizații de toate dimensiunile. Soluțiile premiate ZoneAlarm de la Check Point protejează milioane de clienți împotriva hackerilor, spyware-ului și furtului de identitate.

Check Point

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C