.

LLP Romania anunÈ'ºÃ„Æ’ o creÈ™tere cu 4% a cifrei de afaceri  în primul semestru al anului 2009, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Cu toate că piaÈ'ºa EAS (Enterprise Application Suite) a înregistrat un declin semnificativ în acest prim semestru, LLP Romania a reuÈ™it să-È™i consolideze poziÈ'ºia pe această piaÈ'ºÃ„Æ’.

 

 

“Cu toate că analiÈ™tii au estimat o cădere a pieÈ'ºei EAS cu aproximativ 20%, am reuÈ™it să fim <<contra curentului>> È™i să înregistrăm chiar o uÈ™oară creÈ™tere. Dincolo de creÈ™terea ,nesemnificativă în comparaÈ'ºie cu ritmul de majorare a cifrei de afaceri înregistrat anii trecuÈ'ºi, consider că este foarte important că am reuÈ™it să ne menÈ'ºinem la un nivel similar cu cel înregistrat anul trecut. Cele patru linii de produse (Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Infor FMS SunSystems È™i time@work) au contribuit la asigurarea consistenÈ'ºei afacerii noastre pe vremuri de criză. ” a precizat Raluca Ioana Komartin, Managing Director – LLP Romania.

 

 

“Pentru al treilea an consecutiv,  LLP Romania se află în topul partenerilor Microsoft Dynamics din România. Acest lucru dovedeÈ™te capacitatea companiei noastre de a crea valoare, pentru o soluÈ'ºie relativ nouă pe piaÈ'ºa autohtonă. În România, LLP are deja 15 implementări finalizate de Microsoft Dynamics AX în companii medii È™i mari. În plus, LLP are peste 80 de clienÈ'ºi de Microsoft Dynamics NAV È™i mai multe proiecte bazate pe add-on-uri verticale implementate. ” a continuat Raluca Ioana Komartin.

 

 

Anul 2009 a consemnat o scădere majoră a vânzărilor de licenÈ'ºe de soluÈ'ºii EAS chiar È™i în cazul LLP Romania, totuÈ™i creÈ™terea valorii serviciilor realizate la clienÈ'ºii existenÈ'ºi a contribuit la echilibrarea situaÈ'ºiei È™i la înregistrarea avansului de 4%.

 

 

“Infor FMS SunSystems, soluÈ'ºia financiară cu care LLP a început în România,  a avut È™i anul acesta o contribuÈ'ºie semnificativă la veniturile companiei noastre. ClienÈ'ºii de SunSystems contribuie semnificativ la portofoliul nostru de clienÈ'ºi. Avem companii care folosesc SunSystems de la deschiderea filialei din Romania (mai precis de 12 ani), iar în condiÈ'ºiile în care în general durata de viaÈ'ºÃ„Æ’ a unei astfel de soluÈ'ºii de acest tip este de aproximativ 5 ani, consider că acesta este un lucru remarcabil.” a precizat Raluca Ioana Komartin.

 

 

time@work, soluÈ'ºia dezvoltată de LLP pentru companiile de servicii profesionale (firme de avocatură, companii de consultanÈ'ºÃ„Æ’ etc.), a înregistrat de asemenea un trend ascendent. “time@work este o soluÈ'ºie de nișă,  soluÈ'ºie care poate fi încadrată într-o categorie puÈ'ºin răspândită în România (PSA - Professional Service Automation). Anul acesta am obÈ'ºinut rezultate bune cu această soluÈ'ºie, lucru care dovedeÈ™te un nivel tot mai mare de specializare al pieÈ'ºei locale.” a precizat Raluca Ioana Komartin.

LLP Romania ÅŸi-a extins competenÅ£ele ÅŸi portofoliul de clienÅ£i pentru Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta) ÅŸi pentru celelalte produse care le implementează în România. “Este important de menÈ'ºionat maturitatea Microsoft Dynamics AX È™i capacitatea acesteia de a înlocui soluÈ'ºii de referinÈ'ºÃ„Æ’ pe piaÈ'ºa autohtonă. Mă voi limita numai la un singur exemplu, LLP Romania a implementat soluÈ'ºia informatică integrată Microsoft Dynamics AX la REBU È™i la celelalte companii din grupul RER. SoluÈ'ºia a înlocuit două nume cu rezonanÈ'ºÃ„Æ’  pe piaÈ'ºa autohtonă (MFG/PRO È™i Epicor-Scala), soluÈ'ºii care au fost utilizate succesiv de filiala REBU din BucureÈ™ti a companiei.  De asemenea, unele filiale RER din È'ºară utilizau Ciel sau Wizrom, în prezent trecând la Microsoft Dynamics AX.” a precizat Raluca Ioana Komartin.

 

 

Anul 2008 a consemnat extinderea grupului LLP în alte trei È'ºÃ„Æ’ri (Rusia, Belgia È™i Luxemburg), precum È™i depăÈ™irea pragului “istoric” de 10 milioane de Euro pentru cifra de afaceri înregistrată la nivel de grup. De asemenea, la începutul anului 2009 LLP Group a deschis două noi filiale în Mexic È™i FranÈ'ºa. Grupul LLP a înregistrat o cifră de afaceri de 10,7 milioane Euro, având aproximativ 200 de angajaÈ'ºi.

 

 

Despre LLP:

 

Grupul LLP furnizează servicii de consultanţă ÅŸi software companiilor locale ÅŸi internaÅ£ionale din Centrul ÅŸi Estul Europei ÅŸi dincolo de această regiune. Abordarea LLP combină aptitudinile de consultanţă ÅŸi management al proiectelor cu produse software internaÅ£ionale ÅŸi dezvoltarea de software pentru a furniza soluÅ£ii realiste ÅŸi la un preÅ£ rezonabil. Grupul se concentrează pe nevoile operaÅ£ionale, financiare, analitice, de relaÅ£ie cu clienÅ£ii si de raportare ale organizaÅ£iilor locale ÅŸi regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si systems@work, cu echipe de consultanţă ÅŸi de dezvoltare în  Cehia, Slovacia, Belgia, Luxemburg, Rusia, Ungaria, România, Bulgaria, Mexic, FranÈ'ºa ÅŸi CroaÅ£ia.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi: www.llpgroup.ro

 

LLP

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C