.

SUNNYVALE, Calif.-August, 2009-2AMD (NYSE: AMD) a anuntat lansarea noului procesor cu sase nuclee AMD Opteron™ EE la 40W ACP. Asigurand o performanta per watt imbunatatita cu 31 procente, in comparatie cu procesoarele cu patru nuclee AMD Opteron¹, procesorul cu sase nuclee AMD Opteron EE a fost creat pentru a intruni cerintele clientilor in cautare de performante solide, care, insa, trebuie sa reduca la minim consumul de energie din sistemele server si din centrele de date.

•    Majoritatea clientilor, care necesita procesoare cu consum scazut de energie, implementeaza proiecte IT la scara mare unde eficienta energetica scade odata cu cresterea performantelor si orice modalitate de imbunatatire a consumului de watti ofera un impact pozitiv.
•    AMD ofera cea mai mare gama de procesoare eficiente in consumul de energie, cu pana la de trei ori mai multe optiuni eficiente energetic decat competitia.
•    Toate procesoarele AMD cu consum scazut de energie beneficiaza de toate functionalitatile si includ tehnologiile AMD-V™ si AMD-P pentru virtualizari avansate si capabilitati de reducere a consumului de energie. 
•    In momentul de fata, acest procesor de 40W ACP este integrat in platforme personalizate oferite de catre Dell si HP, dar si de catre alti integratori, si sunt destinate infrastructurilor IT de tip WAN si Web 2.0, unde consumul redus de energie reprezinta un criteriu de departajare.

http://www.idg.ro/press_room/index.php?press=comunicat&tip=company_id&id_comunicat=970

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C