.

Trend Micro își extinde gama de soluții de securitate pentru protecția stațiilor de lucru din cadrul rețelelor companiilor prin lansarea Trend Micro™ Security 1.5 pentru Mac™. Noua aplicație este concepută pentru a oferi protecție utilizatorilor de computere Mac, împotriva virușilor, amenințărilor de tip spyware, dar și a celor combinate precum și atacurilor prin intermediul Internetului, independente de platformă. Soluția se integrează cu Trend Micro™ OfficeScan™ Client/Server, suită ce oferă, de peste 10 ani, protecție pentru milioane de computere din întreaga lume.

 

 

Arhitectura extensibilă și unică a OfficeScan a permis Trend Micro să ofere clienților săi din segmentul enterprise – mulți dintre ei  utilizatori de platforme Windows, dar și Mac – posibilitatea de a gestiona mai bine rețelele formate din desktopuri, laptopuri sau servere Mac, cu aceeași consolă web prin care sunt gestionate și stațiile de lucru sau serverele cu Windows.

 

 

 

Produsul include tehnologia de reputație web, o componentă-cheie a infrastructurii Trend Micro™ Smart Protection Network™, ce oferă protecție companiilor, de peste doi ani, în fața amenințărilor informatice de toate tipurile, prin una dintre cele mai mari baze de date din lume cu informații despre reputația online a domeniilor web.  Tehnologia previne utilizatorii și aplicațiile software de pe computer să acceseze site-uri infectate, atât din interiorul rețelei companiei cât și din afara ei.

 

 

“Amenințările web multi-platformă și incidentele de tip phishing există, nu depind de sistemul de operare și, pe măsură ce rețelele companiilor devin multi-platformă, acestea au nevoie de o soluție de securitate flexibilă, care să se adapteze la necesitățile de business”, spune Thomas Miller, general manager al diviziei de enterprise business în cadrul Trend Micro. “Trend Micro a efectuat în ultimii șapte ani cercetări ample asupra amenințărilor care au ca țină sistemele OS X iar în prezent este singurul producător din domeniul securității IT care oferă protecție pentru platforme Mac împotriva amenințărilor native și cross-platform, generate prin intermediul Internetului”, adaugă Miller.

 

 

Caracteristici-cheie ale Trend Micro Security pentru Mac includ:

 

 

- Managementul politicilor de grup pentru până la 1000 de clienți Mac

 

- Înregistrare facilă a clientului la server

 

- Politici de reputație web în funcție de locație, astfel încât utilizatorii sunt protejați atât în rețeaua corporației cât și în afara acesteia

 

- Protecție atât pentru sistemul de operare Mac gazdă, cât și pentru eventualele mașini virtuale Windows.

 

- Performanță sporită a motorului de scanare manual folosind Quick Scan.

 

 

Pentru mai multe informații, accesați http://us.trendmicro.com/us/products/enterprise/tm-security-for-macintosh/ . În România, soluția va fi comercializată prin intermediul rețelei de parteneri GECAD NET, unic distribuitor pentru produsele Trend Micro.

 

 

Despre Trend Micro Enterprise Security

 

 

Trend Micro Security for Mac este parte a Trend Micro™ Enterprise Security – o ofertă integrată de soluții de securitate și servicii bazate pe Trend Micro Smart Protection Network™.  Trend Micro Enterprise Security oferă protecție imediată în fața amenințărilor informatice de toate tipurile, reducând substanțial costurile și complexitatea operațiunilor de management al securității IT.

Despre Trend Micro:

 

 

Trend Micro Incorporated, lider global în Internet content security, își concentrează activitatea pe securizarea schimburilor de informații digitale, atât între companii cât și între consumatori. Pionier și avangardist al industriei, Trend Micro promovează tehnologiile de management centralizat al amenințărilor informatice pentru asigurarea continuității operaționale, protejarea informațiilor personale și a proprietății, în fața tuturor tipurilor de malware, spam, dar și împotriva scurgerilor de date și a oricăror amenințări web. Pentru a afla informații suplimentare despre cele mai noi amenințări informatice vizitați TrendWatch la www.trendmicro.com/go/trendwatch.

 

Soluțiile flexibile ale Trend Micro,disponibile înmultiple forme, beneficiază de suport 24/7 la nivel global. Multe dintre aceste soluții sunt create sub conceptul Trend Micro Smart Protection Network, noua generație de infrastructură de securitate cloud-client, creată pentru a proteja utilizatorii de amenințările web. Companie transnațională, cu sediul în Tokyo, Trend Micro comercializează întreaga gamă de soluții de securitate prin intermediul unei rețele foarte bine dezvoltate de parteneri de afaceri. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.trendmicro.com.

 

                                                          ***

 

Despre GECAD NET:

 

GECAD NET este o companie specializată în comercializarea și implementarea aplicațiilor software, furnizează opțiuni adecvate de licențiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicație web și asigură soluții profesionale de securitate IT sub brandul propriu SENTINET.

 

Cu o tradiție de peste 16 ani in domeniul IT, GECAD NET a obținut numeroase premii și certificări din partea celor mai importanți producători mondiali. Compania deține în prezent statutul de Microsoft Gold Certified Partner, Autodesk Value Added Reseller și Autodesk Authorized Training Center, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor.

 

GECAD NET are în prezent peste 1200 de clienți în domenii precum telecomunicațiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcțiilor, energiei, petrolului și gazelor și altele. Printre aceștia se numără Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting,  Despec  România, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig,  Petrom, Ringier, Rosal Grup, Șantierul Naval Constanța, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone România.

 

GECAD NET este companie membră a Grupului GECAD.

GECAD

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C