.

BenQ conduce revoluția monitoarelor cu LED prin lansarea modelului wide de 24 inci cu LED și a primului monitor wide de 21,5 inci cu iluminare prin LED-uri, respectiv modelul Full HD cu rezoluție de 1080p V2400 Eco și modelul V2200 Eco cu rezoluție Full HD de 1080p. Lansarea celor două noi produse reprezintă doar primul pas pe care BenQ îl face spre un portofoliu amplu de monitoare cu LED, având convingerea că iluminarea prin tehnologia LED va seta noi standarde în domeniul IT, la fel cum tehnologia LCD a transformat industria monitoarelor.

Seria V Eco LED: Alege înalta performanță și protejează mediul
Modelele Eco V2400 și V2200 folosesc cea mai nouă tehnologie de iluminare a ecranului, tehnologia LED (light-emitting diode) care prezintă avantaje evidente în afișarea unor imagini excelente, protejarea mediului și reducerea consumului de  energie electrică.
Ambele modele sunt proiectate special pentru a nu exista pierderi de lumină, oferind o rată de contrast foarte înaltă de 5.000.000:1 pentru negru intens și alb extrem. Aceste beneficii unice, existente numai în cadrul tehnologiei LED, dezvăluie detalii imposibil de sesizat până acum și variații infinite de culori, iar tehnologia BenQ Senseye™ 3 Human Vision amplifică claritatea și calitatea imaginii chiar și în cele mai întunecate scene. Datorită stabilității sursei de lumină LED, noile modele BenQ din Seria V Eco oferă o performanță lipsită de modificări ale intensității luminii, ideală pentru vizualizări de lungă durată și un confort vizual sporit. În plus, tehnologia LED permite afișarea clară a imaginilor imediat după ce monitorul a fost pornit. Ambele noi modele din Seria V dispun de modul „Eco” pentru un consum de energie mai mic de 30%, fără a compromite calitatea vizuală.

BenQ V2400 Eco – un monitor mai ecologic pentru un mediu mai curat
Monitoarele Eco din Seria V întăresc promisiunea BenQ nu numai pentru excelență vizuală, dar și pentru economisirea energiei electrice și protejarea mediului. „Eforturile noastre se concretizează în angajamentele pe care ni le asumăm față de utilizatori, față de planetă, față de viață. Toate aceste angajamente se regăsesc în noile modele din Seria V Eco – de la componente la aspectul produsului și în final la ambalaj, fiecare stadiu respectă cele mai exigente standarde pentru protejarea mediului.”, declară Dragoș Salamac, team leader BenQ pentru România.

http://www.idg.ro/press_room/index.php?press=comunicat&tip=company_id&id_comunicat=1137

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C