.

 

D-Link, furnizor de soluții complete de networking pentru utilizatori individuali și companii, anunță astăzi semnarea parteneriatului cu Kaspersky Lab, companie dezvoltatoare de soluții de management al securității de talie mondială, ca și Technology Partner în cadrul D-Link Global Alliance Program. Parteneriatul va permite D-Link să își îmbunătățească performanțele soluțiilor sale Unified Threat Management (UTM).

Alianța cu Kaspersky Lab permite extinderea suportului anti-malware la seria NetDefend, care este special concepută să protejeze datele din rețea împotriva atacurilor malițioase. În plus, inițiativa permite atât D-Link cât și Kaspersky Lab să combine eforturile de marketing în promovarea unor soluții comune și să dezvolte produse complementare și servicii suplimentare.

Suntem onorați că o companie precum Kaspersky Lab ni s-a alăturat în cadrul Global
Alliance Program
”, declară Nigel Moulton, D-Link Europe’s Vice President of Business Solutions. “Experiența vastă și cunoștințele din domeniu ale acestei companii relevă că sunt lider nu doar în securitate pe Internet, ci și în securitate anti-virus și securitate mobilă”.

Salutăm această oportunitate de a ne îmbunătăți relația de afaceri cu D-Link”, explică Peter Merkulov, Kaspersky Lab Vice President of Technology Alliances. “Pe măsură ce rata criminalității cibernetice continuă să crească, doar prin combinarea experienței D-Link în networking și a experienței noastre în lupta împotriva malware-ului ne putem proteja cu adevarat utilizatorii împotriva amenințărilor”.

Până acum, D-Link and Kaspersky Lab au mai colaborat și cu alte prilejuri, inclusive la implementarea soluțiilor anti-malware Kaspersky Lab’s SafeStream la produsele DFL-260 și DFL-860 UTM realizate de D-Link.

Pentru mai multe informații despre D-Link Global Alliance Program sau despre cum vă puteți alătura, vă rugăm să accesați http://alliance.dlink-intl.com

 

*        *        *

Despre D-Link:

Sărbătorind 23 de ani de "rețele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer și producător mondial de produse pentru rețele, aplicații cu lățime mare de bandă, electronice digitale și comunicare de voce și date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depășit doar de Cisco. Soluțiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuința digitală, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii. D-Link a fost recent inclusă în ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT.

În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de maximă importanță pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cea mai mare companie antivirus company din Europa. Asigură protecție imediată împotriva amenințărilor la adresa securității IT, inclusiv a virușilor, spyware, criminalitate pe internet, hackeri, phishing, spam etc. Produsele Kaspersky Lab asigură rate de detecție superioare și cel mai rapid timp de răspuns pentru utilizatorii de acasă, IMM-uri , mari companii și mediul informatic mobil. Tehnologia . Kaspersky este de asemenea utilizată pe scară largă în cadrul produselor și serviciilor de soluții de securitate IT din industrie. Aflați mai multe la: www.kaspersky.com

Despre Kaspersky SafeStream

SafeStream, produs al Kaspersky Lab, este proiectat să detecteze cei mai des întâlniți și periculoși viruși, troieni, viermi etc. Kaspersky SafeStream este potrivit pentru arhitecturi de accelerare hardware. Este utilizat pentru implementări de performanță ridicată, filter antivirus pe platforme unde software-urile antivirus nu sunt disponibile din cauza restricțiilor de arhitectură, capacității de procesare sau memorie.

D-Link

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C