.

 

Furnizorul de soluții informatice integrate Power Net Consulting estimează pentru 2010 creșterea afacerilor cu 20%, față de acest an, când va obține 20 de milioane de euro, ca urmare a focusării activității pe segmentul de integrare de sistem și orientării către sectorul privat. "Anul viitor vrem să crească ponderea veniturilor generate de sectorul privat până la 50%. De asemenea, vrem să dezvoltăm partea de integrare de sistem. În 2010 vrem să obținem profit, dar încă nu am stabilit nivelul acestuia", a declarat, ieri, într-o conferință de presă, directorul executiv al companiei, Gabriela Laiu, relatează Mediafax. În prezent, sectorul public aduce 75% din veniturile totale ale companiei.

Printre clienții Power Net Consulting se numără Administrația Națională a Vămilor, Camera Deputaților, Inspectoratul General al Poliției Române, Ministerul Administrației și Internelor, Romtelecom și Societatea Națională Nuclearelectrica. Compania a fost înființată în 1999, iar acționarii sunt persoane fizice, cetățeni români.

 

http://www.curierulnational.ro/Actualitate%20Companii/2009-12-10/Power+Net+vrea+ca+sectorul+privat+sa+aduca+50%25+din+venituri+in+2010

 

Curierul National

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C