.

 

LG Electronics, unul dintre liderii globali în domeniul electronicelor, electrocasnicelor, comunicațiilor mobile si echipamentelor de climatizare a inaugurat la finalul anului 2009, Academia de Aer Condiționat LG din România, parte a strategiei globale de extindere și dezvoltare a diviziei de Aer Condiționat.

 

În cadrul Academiei de Aer Condiționat LG din România, cea de-a 65-a Academia deschisă de LG la nivel global, LG își propune să ofere suport tehnic și servicii profesionale în domeniul climatizării tuturor partenerilor companiei, forței de vânzări, inginerilor specializați, arhitecților, consultanților, instalatorilor și tehnicienilor dar și studenților ce intenționează să se specializeze în acest domeniu.

 

Lunar, specialiștii LG în aer condiționat vor susține traininguri de vânzări, traininguri tehnice specializate pe game de produse și vor prezenta totodată participanților noile produse de climatizare. Mai mult, trainingurile de instalare și de service oferă instalatorilor și tehnicienilor informațiile teoretice și practice necesare unor servicii profesionale la cele mai înalte standarde.

 

„Inovația reprezintă cea mai importantă valoare a LG iar investițiile noastre în cercetare și dezvoltare dovedesc acest lucru. Principalul motiv pentru care am deschis Academiile de Aer Condiționat LG la nivel global este pentru că dorim să oferim produsele noastre inovative pe cât mai multe piețe și vrem să facem acest lucru într-un mod inedit. Mai mult, misiunea LG la nivel global este de a crește nivelul de satisfacție și confort al consumatorilor și partenerilor noștri oferind cele mai bune echipamente, montaj și service la cele mai ridicate standarde. Astfel, oricine își poate găsi în portofoliul nostru acele produse și servicii care i se potrivesc și cu ajutorul cărora își poate îmbunătăți stilul de viață”, a declarat Cho Kyung NAM, EU&CIS AC Marketing Leader LG Electronics.

 

Ceremonia oficială de inaugurare a Academiei de Aer Condiționat LG a avut loc în Decembrie 2009,  și a reunit reprezentanți din managementul LG, divizia de Aer Condiționat LG Europa și reprezentanți ai managementului LG în România dar și partenerii companiei, arhitecti, proiectanti și reprezentanți ai mass-media naționale.

 

 „Academia de Aer Condiționat LG în România, asemenea celorlalte Academii LG din întreaga lume, reprezintă în primul rând angajamentul LG față de partenerii și consumatorii din România și dorința companiei de a avea parteneri cu un grad înalt de expertiză în echipamentele de aer condiționat LG. În plus, în cadrul Academiei de Aer Condiționat, toate persoanele care activează în domeniu vor putea beneficia de un program complex de cursuri de perfecționare teoretice și practice a cunoștințelor legate de gama de echipamente de climatizare LG, cursuri de montaj și pentru a putea oferi consumatorilor români servicii profesionale”, a declarat Roh Pan Ock, Președinte LG Electronics România.  

 

Sediul Academiei de Aer Condiționat LG se află în incinta clădirii Parc I.C.P.E, corp H, parter din Splaiul Unirii nr. 313 și oferă facilități de training teoretic și practic și un showroom complet cu echipamente perfect funcționale, destinat prezentării și testării practice a sistemelor inovative de climatizare LG.  

 

###

 

 

 

Despre LG Electronics România

 

LG Electronics se află pe piața din România începând din anul 1990, prin intermediul distribuitorilor autorizați, și din anul 2004 ca LG Electronics România. Alcătuită din 5 mari divizii: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions și Mobile Communications, compania a atins performanțe remarcabile pe piața din România, fiind un brand relevant pentru români susținut de o poziție de top pentru segmente cheie de produse: televizoare LCD și televizoare cu plasmă, monitoare LCD, telefoane mobile, echipamente de climatizare, sisteme audio și home theater. În 2009, LG Electronics se axează pe consolidarea brand-ului și pe un marketing orientat către client. Pentru informații suplimentare vã rugãm accesați www.lge.ro

LG

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C