.

 

Compania de servicii IT&C IIRUC Service, parte a grupului austriac Raiffeisen Informatik, a devenit distribuitor în România a soluției ISO-Base™ dezvoltată de WorkSafe Technologies în Statele Unite.

 

ISO-Base™ este o tehnologie de izolație seismică, testată la nivel global pe cele 7 plăci tectonice principale si pe cele secundare pentru vibrațiile terestre de magnitudine de până la 7.8 grade pe scara Richter și implementată pe toate continentele lumii. Tehnologia este dedicată prevenirii problemelor create ca urmare a seismelor prin protejarea echipamentelor electronice - și implicit a informațiilor- atât cu funcționare critică cat și non-critică pentru asigurarea continuității business-ului.

 

Datorită experienței vaste a companiei IIRUC Service am identificat oportunitatea de colaborare cu aceasta în prima fază pe piața romanească, cu posibilitate de extindere și în alte țări din Europa pentru această tehnologie” a declarat Brent Hubbard, Sales & Marketing Coordinator  la WorkSafe Technologies. Soluția poate fi folosită în Centrele de date pentru a asigura cadrul de lucru, rețele LAN, orice fel de echipamentele critice, în laboratoare pentru a proteja instrumentele sensibile și în fabrici, pentru mașinăriile grele. Reprezentanțele globale ISO-BASE sunt în: SUA/California, America Latină, Canada, Japonia, Noua Zeelandă, Taiwan, Orientul Mijlociu, Asia, Mexic, Turcia, iar acum și în România.

Eventualitatea unui cutremur este ridicată, iar companiile trebuie să fie pregătite să iși continue activitatea atât în cazul unui dezastru, cât și după seisme și vibrații de amplitudine medii, dar care pot afecta puternic infrastructurile IT și de comunicații. Pierderile ar putea fi copleșitoare dacă nu sunt luate măsuri de protecție a echipamentelor cu informații esențiale pentru activitatea fiecărei companii. Prin ISO-Base™ aducem în România know-how-ul și tehnologia prin care asigurăm protețtia eficientă în caz de seism” a declarat Călin Rangu, CEO al IIRUC Service.

 

Tehnologia ISO-Base™ folosește o geometrie specifică patentată, prin care echipamentul sau orice structură critică este decuplată de la vibrațiile verticale, cât și orizontale, indiferent de originea acestora (seisme, lucrări subterane, vibrații datorate unor mijloace agabaritice de transport, trenuri, etc). Legătura dintre echipament și ISO-Base™ este 100% gravitațională, ceea ce înseamnă că după oprirea vibrațiilor, echipamentul revine la locația originală. ISO-Base™ acționează ca un filtru și pentru zgomot și previne astfel transmiterea vibrațiilor seismice către componentele sensibile. Dacă sistemele periferice, cum ar fi electricitatea, continuă să funcționeze, echipamentul izolat va opera în continuare chiar și în cazul unui cutremur major.

Despre IIRUC Service SA

IIRUC Service este lider de piață în România ca furnizor de servicii IT, outsourcing, asistență tehnică și suport, precum și terminale tranzacționale. Compania asigură servicii pentru peste 15.000 de clienți, oferind suport tehnic pentru mai mult de 70.000 de sisteme și având cea mai extinsă rețea locală, cu peste 60 de puncte de lucru în principalele orașe ale țării. Specialiștii IIRUC Service garantează, pe baza SLA (service level agreement) contractat, un timp de intervenție de până la 2 ore, în orice punct al țării fără a apela la subcontractori, ceea ce îi diferențiază de orice alt furnizor de servicii IT de pe piață. Compania IIRUC Service face parte de la începutul anului 2008 din grupul Raiffeisen Informatik GmbH, cel mai important furnizor de servicii IT de pe piața austriacă, cu o cifră de afaceri de 1.2 miliarde de euro și prezent în 27 de țări.

IIRUC

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C