.

 

Acest produs, împreună cu aplicația online - CRMweb, dezvoltată de misoft systems, acoperă un spectru foarte larg din nevoile existente ale clienților.

Conform estimărilor prezentate de agenția de consultanță Pierre Audoin Consultants, în anul 2009, piața locală de CRM a avut o valoare de 6,6 milioane de euro, iar în 2010 se estimează o creștere cu aproape 50%, tendință care se va menține și în anul 2011.

”Alegerea unui soft potrivit, urmat de o implementare de succes, este cea mai inspirată soluție, cu atât mai mult în cazul unei situații economice instabile. Pentru companiile care au nevoie de un management mai bun al relației cu clienții, toate aceste lucruri necesită alocare de timp, resurse umane și financiare, dar beneficiile se vor resimti putenic in activitatea curenta a companiei. Prin parteneriatul cu Mediacore, încercam tocmai să transformăm aceste probleme în avantaje pentru clienții noștrii, considerându-i, în toate etapele procesului de colaborare, parteneri.” declară Iulian Iuga, managing director misoft systems.

 

http://www.comunicatedepresa.ro/misoft_systems_&_351;i_Mediacore_au_intrat_într-un_joint_venture_cu_scopul_de_a_dezvolta_produsul_MediacoreCRM~NjM1Mjk=

Comunicate de Presa

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C