.

 

4PSA a lansat VoipNow Automation, o soluție completă de automatizare a operațiunilor și a resurselor în mediul cloud, creată să simplifice administrarea comenzilor, managementul conturilor clienților, provizionarea serviciilor și facturarea acestora. Cu ajutorul VoipNow Automation furnizorii pot să definească pachetele de servicii, să implementeze magazinul online și portalul destinat clienților, să activeze automat serviciile comandate și să administreze procesele de comandă, facturare și plată folosind cele mai noi tehnologii.

Prin eficientizarea proceselor critice specifice afacerilor furnizorilor de servicii, VoipNow Automation ajută la reducerea costurilor operaționale, oferind o bază solidă pentru dezvoltarea organizației. Platforma software este scalabilă, fiind capabilă să administreze un număr teoretic nelimitat de abonați, grație suportului oferit de arhitectura 4Grid. Totodată, datorită tehnologiei Cloud Blocks soluția poate fi integrată cu orice platformă de furnizare a serviciilor. VoipNow Automation oferă un front-end Open Source, care include magazinul virtual și portalul unde clienții își pot administra informațiile personale, subscripțiile la servicii, comenzile, facturile și plățile.

Automation face parte din suita VoipNow Platform și se integrează cu celelalte componente ale sistemului, formând o soluție completă pentru furnizarea de servicii de Comunicații Unificate, PBX-uri găzduite și trunchiuri de voce.

VoipNow Professional este o soluție software cu ajutorul căreia se pot furniza servicii de voce, video, prezență, fax și messaging. Numărul utilizatorilor VoipNow Professional este într-o creștere accelerată, reunind provideri din peste 40 de țări.

 

http://www.xtrempc.ro/2010/03/04/4psa-lanseaza-voipnow-automation/

XtremPc

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C