.

 

 

Avangate, furnizor de soluții integrate de comerț electronic pentru producători și comercianți de software, divizie a GECAD ePayment International, anunță lansarea versiunii 4.0 a interfeței de administrare Avangate pentru afiliați. Această actualizare aduce o serie de îmbunătățiri modului în care afiliații și comercianții colaborează și interacționează.

 

Pe lângă noul design și o mai mare ușurință în utilizare, interfața de administrare Avangate pentru afiliați ajută și comercianții dar și afiliații din rețea să găsească atât partenerii de afaceri potriviți, cât și noi oportunități de a genera venituri. Iată care sunt principalele îmbunătățiri:

 

  • Filtre EPC (Earnings per click – câștig per click) avansate: Afiliații pot căuta și compara programele cele mai performante – produsele cu câștigul cel mai mare și cu rata de conversie cea mai bună

  • Motor de asociere îmbunătățit cu o interfață intuitivă: Afiliații își pot administra parteneriatele și genera mai rapid link-uri de produse

  • Noi condiții de plată: Afiliații beneficiază de conditii avantajoase pentru a-și primi câștigurile, atât ca opțiuni, dar și ca termene de plată.

  • Zonă de promovare a produselor și data feed-uri actualizate: Comercianții au la dispoziție noi instrumente pentru promovarea produselor direct în interfața de administrare a afiliaților.

 

“Am avut o colaborare excelentă cu Avangate până acum – suportul dedicat pentru afiliați ne ajută în eforturile noastre. Suntem, de asemenea, mulțumiți de fluxul constant de produse noi, disponibile în rețeaua Avangate și, în special, de faptul că putem obține oferte de calitate, exclusive, de la comercianți de software cunoscuți”, a declarat Forrest Lu, Business & Sales Manager al Brothersoft.

 

“În calitate de comercianți de software, nu avem așteptări spectaculoase de la marketing-ul prin afiliați. Totuși, cheia unor vânzări de succes prin afiliați înseamnă mai mult decât un produs puternic și comisioane atractive. E vorba de vizibilitatea comerciantului, de cooperarea ușoară între acesta și afiliați, de mijloace de promovare accesibile și suport constant. Avangate ne furnizează deja toate acestea, iar odată cu noua lansare ne așteptăm să creștem și mai mult eficiența marketing-ului prin afiliați”, spune Roman Feldgendler, Online Marketing Manager al Movavi.

Continuăm să ne concentrăm pe construirea unei rețele de afiliați de calitate, ca parte a strategiei noastre de a-i susține pe partenerii Avangate. Un pas important în această direcție presupune să înlesnim colaborarea între afiliați și comercianții de software”, a declarat Adriana Iordan, Web Marketing Manager la GECAD ePayment.

 

Programul de afiliați Avangate a fost inițiat în 2006 și în prezent numără peste 10.000 de parteneri activi, site-uri axate pe vânzarea de software.

Pentru a afla mai multe despre rețeaua de afiliati Avangate sau pentru a vă înscrie în program, accesați http://www.avangate.com/affiliates (informații disponibile în limba engleză).

 

##

Despre BrotherSoft

BrotherSoft este unul dintre cele mai cunoscute site-uri de download, furnizând o colecție de peste 130.000 de programe software de tip shareware și freeware, care pot fi descărcate gratuit sau achiziționate contra cost.

Pentru mai multe informații despre BrotherSoft, vă rugăm să vizitați www.brothersoft.com 

Despre Movavi

Movavi oferă o multitudine de programe software de procesare media, axate pe rezolvarea problemelor de compatibilitate a formatelor și echipamentelor audio și video. Movavi furnizează, de asemenea, programe pentru editare video, pentru înregistrări pe CD/DVD, aplicații video online etc.

Pentru mai multe informații despre Movavi, vă rugăm să vizitați www.movavi.com 

 

Despre Avangate

Avangate, divizie a GECAD ePayment International, oferă soluții pentru distribuția electornică de software, asistând comercianții din întreaga lume în vânzarea produselor software, atât direct online, cât și prin canale de distribuție.

Special concepută pentru vânzări de software, oferta Avangate cuprinde o platformă securizată de comerț electronic, servicii de web marketing, o rețea de afiliați și sistemul ARMS de gestionare a rețelei de distribuitori.

Mai multe informații se pot găsi pe www.avangate.com.

Despre GECAD ePayment International

GECAD ePayment este integrator de soluții pentru comerț electronic, lider pe piața românească de sisteme de plăți online. Compania dezvoltă și deține în prezent trei soluții proprietare – ePayment®, Avangate® și ARMS. ePayment® este dedicată exclusiv pieței interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comercială online; Avangate® și ARMS se adresează atât pieței interne cât și celei internaționale de distribuție electronică de software.

ePayment® și Avangate® sunt mărci înregistrate GECAD ePayment International SRL și respectiv Avangate B.V.

Avangate

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C