.

 

Aldata Solution, furnizor principal de software pentru industria de retail, va furniza soluția Apollo Space Optimization către Yoplait și Natrol ; cele două companii urmăresc să-și îmbunătățească performanțele în cadrul categoriei și disponibilitatea la raft prin automatizarea producției de planograme, dispunerea mai eficientă a produselor la raft și creșterea vânzărilor.

Cu Apollo Space Optimization, Yoplait va putea colabora mai eficient cu retailerii, permițând clienților maximizarea vânzărilor și gestionarea mai eficientă a inventarului prin planograme adaptate fiecărui magazin. În al doilea rând, Aldata Apollo permite comaniei Yoplait să colaboreze mai eficient cu echipele de vânzări ale retailerilor pentru a oferi planograme specifice pentru fiecare magazin, ținând cont de dimensiunile spațiilor la raft și de datele demografice ale consumatorilor.


Cu Apollo Space Optimization, Natrol își va putea automatiza producția de planograme, facilitând execuția precisă a planurilor de categorie și lansările de noi produse. Cu ajutorul planogramelor personalizate și detaliate, compania dorește să îmbunătățească colaborarea și planificarea, să controleze și să monitorizeze distribuția și vânzările și, nu în ultimul rând, să se adapteze mai ușor nevoilor retailerilor și cumpărătorilor,  asigurându-se că produsele Natrol sunt disponibile și accesibile.

 

Allan Davies, CMO, Aldata Solution: “Yoplait și Natrol s-au alăturat unui număr din ce în ce mai mare de furnizori și retaileri europeni care consideră planificarea automatizată a spațiilor parte integrantă a afacerii lor și care sunt conștienți de beneficiile gestionării eficiente a inventarului, colaborării eficiente și creșterii vânzărilor.”

 

Suita Apollo Space Optimization include soluții puternice și ușor de folosit, care pot fi implementate în întregul proces de management al categoriei, asigurând implementarea eficienta a strategiilor de merchandising și optimizarea operațiunilor de retail.



 

Despre Yoplait

Yoplait oferă consumatorilor unele dintre cele mai faimoase branduri de iaurt din lume, fiind disponibil în peste 50 de țări din întreaga lume. Deține branduri populare cum ar fi Petits Filous, cel mai important brand de lactate pentru copii, Petits Filous Frubes, cel mai vândut brand de brânză pentru copii, Wildlife și Yop. Compania comercializează, de asemenea, iaurturi și brânzeturi proaspete sub licență Weight Watchers, precum și o gamă largă de deserturi reci. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.yoplait.fr

Despre Natrol

Natrol Inc., cu sediul în Chatsworth CA, este subsidiara locală deținuta de Plethico Pharmaceuticals Limited, o companie indiana implicată în producția, comercializarea și distribuția de produse farmaceutice și suplimente alimentare pe bază de plante.

Natrol Inc. deține un portofoliu de branduri de wellness constând în suplimente nutriționale de calitate, ceaiuri de plante și produse nutriționale pentru sportivi. Portofoliul de branduri Natrol, companie fondată în anul 1980, include: Natrol®, MRI, Prolab®, Laci Le Beau®, NuHair®, Shen Min®, Promensil ® și Trinovin®. 

Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.natrol.com

Despre Aldata Solution

Aldata este lider global în furnizarea de soluții de business integrate companiilor de retail și distribuitorilor en-gros. Aldata are o tradiție de 20 de ani în livrarea de proiecte software targetate,

care îmbunătățesc substanțial afacerile propriilor clienți, de la furnizor la cumpărător. Astăzi, printre clienții Aldata se numără 15 dintre cei mai mari 30 de retaileri din lume, mii de branduri de retail și sute de lanțuri naționale și regionale. Pentru mai multe detalii, accesați http://www.aldata-solution.com

Aldata

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C