.

 

Noutăți

·         Oracle introduce în România programul internațional Oracle Business Accelerators, prin lansarea Oracle Business Accelerators pentru Oracle E-Business Suite 12.1.

·         Oracle Business Accelerators le permite partenerilor și consultanților Oracle să ofere soluții de aplicații specializate pentru diferite industrii către companiile de toate dimensiunile din România. Acest lucru înseamnă că o companie de dimensiuni medii poate profita de pe urma cunoștințelor sintetizate și a practicilor de afaceri. Soluția este disponibilă în România pentru următoarele industrii: producție industrială, construcții, distribuție, servicii și retail.

·         Oracle Business Accelerators pentru Oracle E-Business Suite, o suită integrată de aplicații globale de afaceri, reprezintă un set de instrumente de implementare puternice, însă ușor de utilizat, care ajută companiile să reducă timpul, complexitatea, costurile și riscurile ce pot apărea în implementarea Oracle E-Business Suite. 

·         Oracle Business Accelerators simplifică și urgentează configurarea automată a Oracle Applications și asigură o fiabilitate sporită. Prin folosirea Oracle Business Accelerators, companiile câștigă flexibilitatea de a alege funcționalitatea, bazându-se pe fluxurile de business care corespund cel mai bine cerințelor individuale ale afacerii și situației specifice de piață.

·         Utilizarea unei metode structurate și bine definite la implementarea Oracle E-Business Suite ajută la reducerea riscurilor. Companiile vor beneficia de un cost total al deținerii (TCO) mai mic prin procese de afaceri de top testate și stabile.

·         Oracle Business Accelerators sunt parte integrantă a programului Oracle Accelerate pentru companii de talie medie. Combinația dintre Oracle Applications și Oracle Business Accelerators având caracteristici specifice la nivel de țară și de industrie asigură faptul că cerințele afacerii sunt îndeplinite prin intermediul pachetelor software, orientate pe nevoi specifice și care pot fi implementate rapid.

Citate relevante

„Suntem deosebit de mândri să anunțăm lansarea pentru România a noii soluții Oracle Business Accelerators pentru Oracle E-Business Suite. Oracle Business Accelerators

·         sunt o parte esențială a Oracle Accelerate pentru companiile de talie medie, care permite livrarea de software din clasa enterprise către companii medii cu un risc mic și o durată scurtă de generare a plusvalorii. Oracle Business Accelerators permit ecosistemului nostru de parteneri experți să profite de pe urma și să ofere practici și procese de vârf la nivel de industrie câștigate prin ani de experiență și mii de proiecte implementate.", a declarat Steve Cox, vicepreședinte al  programului Oracle Midsize Applications, Oracle EMEA.

 

 

Informații adiționale

 

Pentru mai multe informații:

Ana-Maria Zaharia

Nicola Porter Novelli

ana-maria.zaharia@porternovelli.ro

0744 58 65 95

 

Oracle (NASDAQ: ORCL) este compania globală cea mai deschisă, integrată și completă de software și sisteme hardware pentru business (afaceri). Pentru mai multe informații despre Oracle, vizitați site-ul web la adresa oracle.com.

Mărci înregistrate

Oracle și Java sunt marci înregistrate ale Oracle și/sau afiliatelor sale. Alte nume pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor acestora.

Oracle

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C