.

 

Cererea constantă de capabilități sporite de transfer privind comunicarea wireless a generat o cerere crescută de echipamente Wi-Fi 802.11n din partea clienților tip companii. D-Link oferă acum IMM-urilor o soluție unificată 802.11n cu management complet care își propune să crească performanțele rețelelor wireless într-un mod controlat și ușor de extins. Mai mult, aceste dispozitive detectează și reduc amenințările de securitate cum ar fi access point-urile neautorizate și prezintă caracteristici avansate de securitate – cum ar fi un sistem wireless de detectare a accesului neautorizat.

Managementul unui număr mare de access point-uri într-un mod eficient ca și costuri poate fi un proces prea complex pentru companii”, declară Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link România. Cu soluția unificată 802.11n noi dorim să rezolvăm această problemă prin management centralizat, oferind în același timp o soluție sigură și extrem de performantă.

DWS-4026 reprezintă noua generație a platformei unificate Wireless Switch Controller de la D-Link cu caracteristici avansate și suport 802.11n. DWL-8600AP este noul access point dual-band 802.11n unificat realizat de D-Link.

DWS-4026 poate administra un număr de până la 64 access point-uri wireless. Utilizatorii pot uni mai multe DWS-4026 pentru a forma un cluster, care permite administratorilor de rețea să administreze și configureze toate switch-urile și access point-urile dintr-o singură interfață. Prin centralizarea configurării rețelei WLAN și a funcțiunilor de management, DWS-4026 permite administratorilor de rețea să aibă controlul, securitatea, redundanța și fiabilitatea necesare extinderii și administrării simple și eficiente a rețelelor wireless de mari dimensiuni. Aceasta cu siguranță va simplifica managementul și va reduce eforturile de mentenanță pe măsura extinderii rețelei.

Soluțiile de acces unificat de la D-Link sunt astfel concepute încât să poată asigura o securitate robustă și centralizată, conferind rețelei o maximă fiabilitate. Cele mai importante caracteristici de securitate ale DWS-4026 sunt: management centralizat și politica de securitate privind mobilitatea wireless, roaming rapid între access point-uri, controlul tuturor parametrilor access point-urilor, load balancing și capacitatea de “autovindecare” a rețelei.

Aplicațiile tip voce devin tot mai populare în mediul actual de business, necesitând capabilități crescute de transfer wireless. DWS-4026 este proiectat special și optimizat pentru trafic de voce cu caracteristici precum Auto-Voice VLAN. Auto-Voice VLAN identifică fluxurile de voce, și oferă utilizatorilor o mai bună prioritizare față de traficul obișnuit. Companiile care au telefoane VoIP pot profita ușor de această aplicație pentru a realiza o rețea WLAN cu optimizare de voce. Caracteristica suplimentară de roaming rapid elimină întreruperile asigurând conectivitate wireless performantă, deosebit de importantă pentru aplicațiile mobile de genul telefoanelor Wi-Fi IP și PDA-uri wireless.

Pe lângă toate aceste capabilități wireless ale sale, DWS-4026 se comportă ca un switch Layer 2+ cu PoE. Echipat cu porturi SFP combo, două sloturi pentru module opționale de 10 Gbps, Power over Ethernet și suport RPS (Redundant Power Supply), DWS-4026 asigură un suport mai bun la încărcarea traficului pentru a avea o rețea wireless 802.11n stabilă și performantă. Acest switch oferă întreprinderilor o arhitectură care centralizează și simplifică dealtfel mediile WLAN complexe, și pregătește o rețea existentă pentru viitoare upgrade-uri de tehnologie. 

Soluția de afaceri de la D-Link compusă din DWL-8600AP și DWS-4026, constiutie alegerea ideală pentru companii și furnizorii de servicii care caută un sistem scalabil și fiabil cu acoperire excelentă necesră rețelei lor wireless de date și voce”, adaugă Bogdan Mihalcea. Având opțiuni complete de management și caracteristici avansate de securitate, această soluție permite administratorilor de rețea să simplifice managementul și să reducă efortul de mentenanță, cerințe atât de importante ale întreprinderilor”.

 

*        *        *

Despre D-Link:

Sărbătorind 23 de ani de "rețele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer și producător mondial de produse pentru rețele, aplicații cu lățime mare de bandă, electronice digitale și comunicare de voce și date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depășit doar de Cisco. Soluțiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuința digitală, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii. D-Link a fost recent inclusă în ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT.

În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de maximă importanță pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.ro.

D-Link

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C