.

 

GECAD NET a început comercializarea suitei de soluții Microsoft Business Productivity Online Suite (BPOS), în calitate de Premium Partner. Cu Microsoft BPOS, GECAD NET vizează clienți din segmentul organizațiilor mici și mijlocii din orice domeniu economic, cu cel puțin 5 utilizatori, ce doresc să beneficieze de tehnologie IT performantă, fără costuri ridicate.

 

Microsoft Business Productitivity Online Suite este un pachet accesibil de soluții și servicii IT în care sunt comprimate toate aplicațiile esențiale desfășurării activității în cadrul unei companii, într-un mod profesionist (email, comunicare, mediu colaborativ).

 

„Ne dorim ca expertiza pe care care o avem în implementarea și gestionarea tehnologiilor Microsoft, dar și experiența câștigată ca partener Microsoft Gold, cu competențe în Advanced Infrastructure și Information Worker, să convingă un număr cât mai mare de companii că suntem partenerul de care au nevoie pentru a depăși perioada dificilă în care ne aflăm, cu compromisuri minime atât la nivel de dotări tehnologice cât și la nivel de bugete”, spune Șerban Prejoianu, director executiv la GECAD NET.

 

GECAD NET oferă noua suită de soluții Microsoft, dar și servicii de implementare și întreținere a acestora, companiilor care nu dispun de personal IT sau care nu au un departament specializat pentru a implementa tehnologia în rețeaua organizației.

 

„Microsoft BPOS este un instrument puternic de gestionare a productivității companiei, iar serviciile online se află într-un moment de plină ascensiune. Primul seminar dedicat BPOS organizat de către GECAD NET a indicat un interes crescând pentru aceste tehnologii”, adaugă Șerban Prejoianu.

 

Serviciile online și-au concretizat în ultimii ani importanța și relevanța ca alternativă la abordarea tradițională a resurselor IT. Piața din România urmează tendința internatională în domeniu, existând deja un număr important de companii locale, din diverse domenii, ce doresc să migreze către acest tip de serviciu ce le permite cresterea productivității și eficientizarea costurilor pe termen lung.

 

Printre beneficiile cele mai importante pentru companiile ce vor opta pentru Microsoft BPOS putem enumera:

• Accesul la tehnologie IT performantă, fără investiții inițiale

• Accesul la o suită de soluții de colaborare și comunicare fiabile și care permit creșterea productivității și eficientizarea costurilor

• Soluțiile sunt ușor de gestionat

• Suita este perfectă pentru utilizatorii mobili dar și pentru rezidenți

• Accesul la expertiza profesională de cea mai înaltă ținută prin apelarea la un partener premium.

Despre GECAD NET:

GECAD NET este o companie specializată în comercializarea și implementarea aplicațiilor software, furnizează opțiuni adecvate de licențiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicație web și asigură soluții profesionale de securitate IT sub brandul propriu SENTINET.

Cu o tradiție de peste 16 ani in domeniul IT, GECAD NET a obținut numeroase premii și certificări din partea celor mai importanți producători mondiali. Compania deține în prezent statutul de Microsoft Gold Certified Partner, Autodesk Value Added Reseller și Autodesk Authorized Training Center, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor.

GECAD NET are în prezent peste 1200 de clienți în domenii precum telecomunicațiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcțiilor, energiei, petrolului și gazelor și altele. Printre aceștia se numără Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting,  Despec  România, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig,  Petrom, Ringier, Rosal Grup, Șantierul Naval Constanța, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone România.

GECAD NET este companie membră a Grupului GECAD.

 

GECAD NET

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C