.

 

S&T și Cisco au anunțat consolidarea parteneriatului și au finalizat un efort concentrat în vederea sporirii capacităților de vânzări și a furnizării de servicii pentru clienții lor comuni. Acest parteneriat exclusiv îi conferă companiei S&T capacitatea de a vinde, proiecta și instala în mod eficient soluții și produse pentru centrele de date și Cloud Computing în toate țările din Europa de Est.

 

S&T a obținut cea mai avansată certificare în domeniul serverelor Cisco UCS (Unified Computing System), care include expertiza în domeniul tehnologiei server, la nivelul întregii regiuni a Europei de Est. Această certificare este încă un pas realizat în consolidarea strânselor legături dintre cele două companii, care depun eforturi susținute în direcția dezvoltării pieței de soluții pentru centrele de date, acolo unde S&T are deja o prezență puternică de ani de zile.

 

În plus, S&T este singurul partener regional din Europa de Est al coaliției VCE formată de companiile VMware, Cisco și EMC, orientată în direcția dezvoltării soluției „Datacenter in a rack”. Această soluție permite clienților să își acopere necesarul de echipamente de rețea printr-un singur bloc funcțional scalabil numit „Vblock”, care deservește dintr-un singur rack un număr de utilizatori de ordinul miilor.

 

http://www.agora.ro/index.php?qs_sect_id=129&qs_stire_id=29436&qs_f_id=5

Agora News

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C