.

 

Epson prezintă la IPEX 2010 (Hala 10, standul C260, NEC, Birmingham) aplicațiile multiple ce demonstrează flexibilitatea imprimantelor inkjet din seria Epson Stylus Pro destinate companiilor mici și medii care activează în zona producției de print. Imprimantele reprezintă un centru de profit și de producție extrem de important, fiind capabile să producă proof-uri de o înaltă precizie a culorilor, display-uri grafice atractive pentru POS (Point-Of-Sales) și aplicații de semnalistica și expunere, precum și plăci CTP (Computer To Plate) pentru imprimarea offset. 

Echipamentele inkjet Epson Stylus Pro introduc un nou standard în ceea ce privește rezoluția printului și calitatea imaginii, întrunind performanțele înalte pe care le așteaptă graphic designerii și profesioniștii prințului. Modelele de imprimante Epson Stylus Pro cu 10 culori  cele mai adecvate aplicațiilor din zona printarii profesionale sunt modelul de format B2  - Stylus Pro 4880, cel de format B1 - Stylus Pro 7900 și cel de format B0 - Stylus Pro 9900. Această gamă de imprimante, cu prețuri extrem de accesibile, sunt instrumentul ideal pentru operațiunile de printing cu acuratețe maximă.

La IPEX vizitatorii pot vedea la lucru imprimantele, întrucât la standul Epson vor fi realizate printuri pe diverse medii de tipărire Epson - film, poster board, hârtie de proofing, hârtie foto, hârtie mată și medii fine art de la mat până la semigloss și gloss, folosind cernelurile Epson UltraChrome - UtraChrome K3 cu Vivid Magenta și UltraChrome HDR.

Producerea de plăci CTP la înaltă rezoluție va fi demonstrată folosind cel mai nou material din poliester pentru plăci destinat inkjet, Technova PoliJet. PoliJet este o placă „non-procesare” unică pentru formate de 1-8 pagini care poate fi realizată cu ajutorul imprimantelor Epson de mari dimensiuni. Este ideală pentru imprimarea multi-color offset la cerere, cu costuri reduse, petru până la 2.000 impresii sau, dacă plăcile sunt arse, până la 10.000 impresii.

Imprimantele Epson cu zece culori și cerneală UlreaChrome HDR, precum și cele cu 8 culori și cerneală UltraChrome K3 pot obține un gamut de culoare extins pentru a ajunge la o acuratețe excepțională a reproducerii culorilor, detalii extraordinare și gradații de ton foarte fine. O tehnologie unică cu 3 niveluri de negru îmbunătățește în mod semnificativ balanța de gri, în vreme ce accentuarea tonurilor medii și evidențierea detaliilor conduce la o gamă de nuanțe mult mai largă. Pigmenții cu densitate sporită asigură culori vibrante și o redare exactă a tonurilor neutre sau închise.

Gama de imprimante Epson Stylus Pro este ideală pentru producția de plăci destinate imprimării offset și proof-ului. De asemenea, echipamentele permit companiilor de print să își extindă afacerea în zona proof-ului pentru ambalaje și a pieței flexo.

„Combinația între cea mai bună tehnologie de printare, un gamut de culoare sporit și tipuri variate de media, împreună cu RIP-ul produs de companii partenere și materiale de tip PoliJet destinate producerii de plăci pentru tiparul offset oferă companiilor siguranța că pot obține un profit sporit, generând o gamă largă de aplicații cu investiții minime”, declară Claes Jeppsson, Senior Business Manager EMEA, Professional Graphics, Epson.

Standul Epson găzduiește, de asemenea, parteneri strategici din industria software precum CGS, Compose, EFI, GMG, Graphic Republik, Shiraz. Aceste branduri prezintă vizitatorilor o serie de aplicații de proofing pentru offset, flexo, gravură și printuri pentru materiale de display pe cele mai mari imprimante Epson: noul pachet destinat sistemelor de proofing Epson Stylus Pro WT 7900, imprimanta de format A2 Stylus Pro 7900, imprimanta de format A0 Stylus Pro 9900 și modelul outdoor de 64” Stylus Pro GS 6000. 

 

---Final---

 

Vizitați-ne pe www.epson.co.uk

 

Imagini: Imagini de înaltă rezoluție ale Digital Label Press, Epson Stylus Pro WT7900 și alte imagini de produs sunt disponibile la adresele http://tinyurl.com/yeq85jx, http://tinyurl.com/my6dqj si http://tinyurl.com/ydsy8uo sau la cerere la adresa de e-mail melindaw@splashpr.co.uk.

 

Despre Epson

Epson (www.epson.ro) este lider global în produse de imagine, incluzând imprimante, proiectoare 3LCD și LCD-uri de dimensiuni mici și mijlocii. Cu o cultură inovatoare și creativă,

Epson se dedică depășirii viziunii și așteptărilor clienților din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcționalitatea, caracterul compact și eficiența energetică superioare.

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central în Japonia, grupul Epson este o rețea formată din 70.000 angajați în 106 de companii în toată lumea și este mândră de contribuția continuă la mediul economic global și al comunităților în care este localizată. http://www.epson.co.jp/e

 

Despre Epson Europa

Epson Europe B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa, Estul Mijlociu, Rusia și Africa. Cu o forță de muncă alcătuită din 2,400 angajați, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2008 au fost de 1,569 milioane de euro. www.epson-europe.com

 

Programul de dezvoltare durabilă “Environmental Vision  2050”

Urmând seria activităților destinate protecției mediului, Epson își orientează acum toate eforturile pentru atingerea obiectivelor programului “Environmental Vision 2050”. Pentru mai multe informații privind programul de dezvoltare durabilă inițiat
de Epson, rugăm să vizitați http://eco.epson.com.

 

Epson

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C