.

Allied Telesis, furnizor global de soluții de acces Ethernet/IP securizate și lider în dezvoltarea sistemelor IP Triple Play pe infrastructură de cupru și fibră optică anunță astăzi lansarea versiunilor îmbunătățite a două dintre switch-urile Layer 3 din portofoliul de produse care au făcut istorie pe piețele SMB și

Enterprise . AT-8624T/2M v2 oferă conectivitate pentru 24 porturi Ethernet 10/100TX precum și două sloturi pentru module uplink Gigabit Combo.

 

AT-8624/PoE are aceleași funcționalități ca și modelul AT-8624/2M v2, în plus oferind și facilitatea PoE (Power over Ethernet).

 

Ambele modele pot sunt echipate din fabrică cu două module noi pentru uplink AT-A65 (10/100/1000T+SFP combo).

 

 

 “Piața a dictat migrarea dinspre modulele GBIC către SFP, astfel încât a trebuit să adaptăm produsele noastre cerințelor actuale. Seria de switch-uri AT-8624 este foarte populară în rândurile partenerilor noștri așa încât a fost o mișcare naturală în a adapta echipamentele noastre noilor cerințe”- a declarat Melvyn Wray, Senior Vice-Președinte Marketing Allied Telesis. “Noile produse adresează nevoia pieței de networking pentru conectivitatea duală cupru/SFP (fibră) pe care modulul AT-A65 o oferă. Aceste switch-uri pot fi dispuse în orice configurație de rețea, atât pentru implementări de dimensiuni mari (campus, enterprise) cât și pentru cele de dimensiuni mai mici specifice SMB.

 

 

Noua gamă de produse este ușor de comandat și implementat, întrucât modulele de uplink sunt acum incluse în pachet, nefiind nevoie a se comanda separat, decât în cazul în care se cere suport 100Mbps fibră. AT-8624/2M v2 și AT-8624/PoE încorporează caracteristici avansate specifice nevoilor actuale din rețelele de ultimă generație, cum ar fi mecanismele de Trigger care opresc alimentarea porturilor care nu sunt conectate în rețea și economisind astfel energie electrică. Pentru redundanță, ambele switch-uri sunt prevăzute cu module redundante de alimentare. Vechile versiuni ale acestor produse, AT-8624/2M v2 și AT-8624/PoE sunt încă disponibile pentru clienții actuali.

Noile versiuni AT-8624/2M v2 și AT-8624/PoE sunt disponibile în Europa începând cu 30 Aprilie 2009. Modulul AT-A65 este disponibil separat pentru clienții actuali care doresc să-și upgradeze switch-urile existente în rețeaua lor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Allied Telesis

 

 

Fondat în 1987, Allied Telesis este membru al Grupului Allied Telesis, furnizor global de soluții de acces Ethernet/IP securizate și lider în dezvoltarea sistemelor IP Triple Play pe infrastructură de cupru și fibră optică. Platformele integrate POTs-to-10G de tip Access pentru servicii multiple iMAP și  iMG - intelligent Multiservice Gateways, alături de soluțiile avansate de switching,  routing și de transport bazat pe tehnologii WDM, permit operatorilor și furnizorilor de servicii, publici și privați, să dezvolte rețele scalabile și perfomante de tip Carrier pentru furnizarea serviciilor de date, voce și video asigurând o mare flexibilitate în configurare și un bun raport calitate-preț.

Allied Telesis

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C