.

Allied Telesis, lider  mondial în furnizarea de plăci de rețea pe fibră optică(NIC), anunță lansarea primei plăci de tip Fast Ethernet în format ExpressCard din lume, AT-2812FX și, odată cu aceasta, și a echipamentelor AT-2712FX și AT-2912T. Aceste produse extind portofoliul plăcilor de rețea Allied Telesis, aducând un plus de performanță, viteză de transfer și securitate.

 

 

AT-2712FX - este o placă de rețea de tip Fast Ethernet cu interfață PCI-Express cu un conector de tip SC;

 

AT-2812FX vine în format ExpressCard, oferind viteză de transfer sporită și compatibilitate cu majoritatea notebook-urilor recent apărute pe piață;

 

AT-2912T este o placă de rețea securizată de tip Gigabit Ethernet cu interfață PCIe ce oferă criptare on-board. Este perfect compatibil cu alte NIC-uri existente pe piață, și suportă viteze de transfer de 10/100/1000T.

 

 

Făcând parte din gama de produse “green”, aceste noi plăci de rețea sunt proiectate pentru minimizarea consumului de energie. Ele încorporează caracteristici de administrare centralizată a puterii consumate, care comută automat în modul de consum redus de energie (mărind durata de utilizare a laptop-urilor). Cardurile sunt conforme DASH, asigurând compatibilitatea cu o gamă variată a platformelor de rețea existente și reducând costurile de administrare a rețelei.

 

 

  Produsele au încorporate procesoare de criptare care preiau funcții de criptare/decriptare a datelor de pe hard, lăsând CPU-ul gazdă să execute alte task-uri. Acest lucru asigură cele mai mari viteze posibile pentru comunicarea securizată a datelor, eliminând orice compromis cu privire la securitatea datelor sau perfomanța sistemului.

 

 

Melvyn Wray, Senior Vice-Președinte al Departamentului de Marketing EMEA la Allied Telesis, a comentat “Administratorii de rețea doresc produse care să îndeplinească cumulativ următoarele cerințe: utilizare facilă, securitate, compatibilitate cu alte echipamente, performanță, consum redus de energie la un preț competitiv”. Aceasta face parte din strategia noastră de a introduce produse ce

încorporează ultimele tehnologii în vederea extinderii funcționalităților și reducerii consumului de energie.

 

  

 

      AT-2712FX și AT-2912T sunt disponibile spre vânzare din Iunie 2009, iar AT-2812FX din Iulie 2009.

 

 

 

 

 

 

Despre Allied Telesis

 

 

Fondat în 1987, Allied Telesis este membru al Grupului Allied Telesis, furnizor global de soluții de acces Ethernet/IP securizate și lider în dezvoltarea sistemelor IP Triple Play pe infrastructură de cupru și fibră optică. Platformele integrate POTs-to-10G de tip Access pentru servicii multiple iMAP și  iMG - intelligent Multi

service Gateways, alături de soluțiile avansate de switching,  routing și de transport bazat pe tehnologii WDM, permit operatorilor și furnizorilor de servicii, publici și privați, să dezvolte rețele scalabile și perfomante de tip Carrier pentru furnizarea serviciilor de date, voce și video asigurând o mare flexibilitate în configurare și un bun raport calitate-preț.
Allied Telesis

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C