.

AMD (NYSE: AMD) a anunțat disponibilitatea noii soluții robuste de virtualizare, alimentată de alăturarea tehnologiilor aparținând AMD și Microsoft Corp. Acest nou model dezvoltat utilizează procesoare AMD Opteron™ cu tehnologie AMD Virtualization™ (AMD-V™) împreună cu Microsoft Windows Server 2008 Hyper-V pentru a oferi eficiență semnificativă companiilor mari și mici. Companiile mijlocii, care în mod obișnuit au fost mai lente în adoptarea virtualizării, pot profita de soluțiile oferite de AMD și Microsoft pentru a reduce costurile, complexitatea și consumul de energie.

 

“AMD a luat o poziție de lider în ceea ce privește inovațiile în virtualizare prin procesorul x86, ajutând la întrunirea cerințelor din piață pentru reducerea costurilor, creșterea performanței și eficientizarea consumului de energie,” a declarat Kevin Knox, vice președinte Worldwide Commercial Business, AMD. “Acum, datorită parteneriatului cu Microsoft, AMD extinde limitele virtualizării și a beneficiilor aduse de consolidarea resurselor către companiile care, în trecut, nu au beneficiat de aceste avantaje.”

Consolidarea resurselor, atinsă prin virtualizare, poate oferi consum redus de energie, uzabilitate superioară și administrarea necesară în mediile de afaceri din ziua de azi. Procesoarele AMD Opteron și Microsoft Windows Server 2008 Hyper-V, o funcționalitate de virtualizare bazată pe aplicații de control al arhitecturii din cadrul Microsoft Windows Server 2008, permite OEM-urilor, furnizorilor de soluții și distribuitorilor cu valoare adăugată să ofere o soluție valoroasă de virtualizare care ajută la dezvoltarea competitivității lor și a oportunităților lor în piață. Tehnologia AMD-V și Windows Server 2008 Hyper-V vin în ajutorul afacerilor permițându-le creșterea în concordanță cu cererea și sprijinind eficiența și productivitatea muncii.

 

“AMD și Microsoft au un trecut important în ceea ce privește dezvoltarea de soluții de top, care permit clienților să își maximizeze investițiile și să fie întotdeauna cu un pas înaintea schimbărilor din piață,” a declarat Bob Kelly, vice președinte Microsoft Infrastructure Server Marketing. “Virtualizarea este aici pentru a rămâne, și portofoliul de soluții software Microsoft combinat cu tehnologii precum AMD-V vor ajuta companiile de orice dimensiuni să-și atingă potențialul.”

 

 

Flexibilitate ridicată pentru piața din segmentul mijlociu

 

Companiile din segmentul mijlociu întâmpină des probleme legate de aplicații și echipamente moștenite, provocări de integrare și constrângeri în privința costurilor. Se așteaptă ca, eficiența și flexibilitatea promise prin alăturarea produselor AMD și Microsoft să satisfacă punctual necesitățile acestui segment de piață.

 

“Am implementat virtualizarea din motive de administrare, dar am îmbrățișat soluția oferită de AMD și Microsoft pentru multiplele sale beneficii,” a declarat David P. Smith, Chief Technology Officer, ServiceU Corporation, un furnizor de software de administrare la cerere. “Prin utilizarea procesoarelor AMD, cu eficiență ridicată în consumul de energie, ce rulează Windows Server 2008 Hyper-V, într-un singur centru de date, ne-am dublat numărul de sisteme de operare instalate și numărul de nuclee de procesoare, în același timp reducând cerințele de consum de energie, fluxul de căldură și necesitățile de spațiu cu aproximativ o treime,” a continuat

Smith. “Am fost uimiți de rezultate, și acum credem în soluția ce încorporează procesoarele AMD Opteron și tehnologia Microsoft’s Hyper-V.”

 

Procesoarele AMD Opteron cu Direct Connect Architecture sunt compatibile cu virtualizarea bazată pe servere x86. Arhitecturile robuste Microsoft și AMD permit clienților să își dezvolte afacerea cu ușurință, oferind o infrastructură flexibilă care poate evolua odată cu organizația. Cele două platforme oferă performanțele necesare lucrului cu virtualizări intensive de memorie la costuri operaționale mai mici– toate cu un consum redus de energie. Beneficiile tehnologiilor și arhitecturii AMD includ:

 

  • Tehnologia AMD-V - crește eficiența prin găzduirea mai multor mașini virtuale, tranzacții și număr de utilizatori pe server cu un control superior și costuri fixe mai mici.

     

  • Capabilitățile native multi-core integrează complet nucleele de procesare, decât prin simpla alăturare a lor.

     

  • AMD adaugă, în mod continuu, procesoarelor AMD Opteron, funcționalități semnificative, cum ar fi Extended Migration, Tagged Translation Look-aside Buffer pentru timpi mici de comutare și tehnologia Rapid Virtualization Indexing.

     

         

 

Pentru mai multe informații despre soluțiile de virtualizare AMD accesați www.amd.com/virtualization. Pentru a vă înscrie în serviciul de update AMD, accesați www.amd.com/rss.

 

 

 

Despre AMD

 

Advanced Micro Devices (NYSE: AMD) este unul dintre liderii mondiali în dezvoltarea de soluții de procesare inovative pentru piețele de computere, grafică și electronice de consum. AMD s-a dedicat inovației și creșterii mondiale prin livrarea de soluții orientate către client, echipamente care stau la baza activităților din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați http://www.amd.com

AMD

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C