.

Arts Alliance Media (AAM), unul dintre cei mai mari provideri de servicii de distribuție de film digital din Europa, a ales D-Link ca furnizor al infrastructurii rețelei pentru fiecare dintre cinematografele digitale lansate de AAM. Acordul va permite cinematografelor din întreaga Europă să facă tranziția către cinematografe integral digitale, oferind astfel o experiență de vizionare optimizată pentru spectatorii de filme.

 

Colaborând îndeaproape cu partenerul său de distribuție Azlan, un serviciu de distribuție cu plus-valoare al Tech Data Europe, D-Link va furniza și susține AAM la nivel pan-european, căci rețeaua va fi implementată în 12 țări pentru un nivel estimat la 7 000 ecrane de cinema, în următorii 3 ani.

 

AAM este prima companie din Europa care a încheiat acorduri pe termen lung pentru implementarea de cinematografe digitale cu Twentieth Century Fox, Universal Pictures International, Paramount Pictures International, Walt Disney Studios International și Sony Pictures Releasing International. În cadrul acestor acorduri, până la 7 000 ecrane de cinema vor fi transformate în următorii câțiva ani. În Marea Britanie, AAM a finalizat deja proiectul 'Digital Screen Network' pentru Consiliul Național de Film, în urma căruia 240 ecrane digitale au fost introduse pe întreg teritoriul acestei țări.

 

Principalii factori luați în considerare de AAM în procesul de selectare a unui vânzător cu care să lucreze au fost forța și încrederea inspirate de D-Link ca partener de afaceri, stilul său de abordare 'Think Global, Act Local' (Gândește global, acționează local) în materie de susținere a clienților și faptul că D-Link este recunoscut ca un brand global de mare încredere.

 

Richard Phillips, VP of Technical Operations, Arts Alliance Media, explică: "Switch-urile D-Link oferă un nivel ridicat de specificații și fiabilitate, la un preț foarte competitiv. Testele derulate în teren cu mai multe produse oferite de vânzători importanți de elemente de rețele au subliniat robustețea și ușurința în administrare oferite de produsele D-Link. În plus, proiectele noastre de implementare de cinematografe digitale sunt contracte pe termen lung, iar D-Link are o asemenea încredere în produsele sale, încât ne-a oferit certificate de garanție care depășesc cerințele noastre minime, adică o medie de 10 ani. Acest aspect în sine a fost extrem de important pentru noi. D-Link și-a demonstrat dorința de a lucra cu noi ca partener, nu ca simplu furnizor."

 

Soluția de rețea furnizată de D-Link include switch-uri DGS-3627 24-port Layer3 Gigabit, cu interfețe la 10Gbit/s, switch-uri DGS-3427 24-port Layer2 Gigabit și switch-uri DGS-3200-10 Layer2 Security Gigabit. DGS-3427 și DGS-3627 fac parte din familia D-Link de switch-uri Gigabit care combină niveluri de performanță și robustețe pe măsura cerințelor marilor companii cu funcții administrare versatilă, fiabile și flexibile. 

 

DGS-3427 este utilizat ca switch de administrare, furnizând principalul link de comunicare între toate ecranele și echipamentul centralizat. Acesta este susținut în cazul fiecărui ecran de DGS-3200-10. Switch-ul Layer3 DGS-3627 este utilizat pentru administrare de conținut, distribuind rapid conținut către fiecare ecran, prin intermediul proiecției digitale din server-ul videotecii centrale, care este conectat la o interfață de 10Gbit/s.

 

Kevin Wen, President D-Link Europe, a declarat: "Faptul că D-Link a fost ales de AAM pentru această aplicație demonstrează fiabilitatea, performanța și asistența de ținută mondială pe care le oferă D-Link și pe care orice client le așteaptă din partea unui lider de piață în domeniul rețelelor. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum proiectul cinematografului digital va revoluționa modul în care funcționează cinematografele din întreaga

Europă și vom colabora îndeaproape cu AAM în următorii ani, pentru a ne asigura că acest proiect este un success continuu."

 

Azlan, divizia de distribuție de soluții pentru rețele a Tech Data, a fost selectată pentru a susține și furniza echipamentul D-Link către AAM. În numele Azlan, Pal Croft, European Business Development Manager, a declarat: "Parteneriatul dintre Arts Alliance Media și D-Link reprezintă un pas înainte semnificativ în mișcarea către implementarea de echipamente compatibile DCI în întreaga Europă. Suntem încântați să colaborăm cu D-Link Europe și Arts Alliance Media, pentru a susține această evoluție. Cu capabilitățile noastre pan-europene consacrate și logistica noastră performantă, suntem capabili să oferim servicii logistice adaptate unor cerințe specifice, pentru a ajuta D-Link să facă față cerințelor furnizorilor specializați de soluții audio-vizuale și industriei tehnologice, ca întreg."

 

Despre D-Link:

 

Sărbătorind 21 de ani de "rețele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer și producător mondial de produse pentru rețele, aplicații cu lățime mare de bandă, electronice digitale și comunicare de voce și date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depășit doar de Cisco. Soluțiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuința digitală, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii. D-Link a fost recent inclusă în ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT. În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de importanță critică pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.co.uk

Despre Arts

Alliance Media:

 

Arts Alliance Media (AAM), cu sediul în Londra și Paris, este unul dintre cei mai mari furnizori europeni de servicii de distribuție digitală, dedicat formării unei rețele digitale europene pentru a aduce filme în cinematografe și locuințe. AAM furnizează soluții complete pentru cinematografe digitale, incluzând selecție de echipamente, finanțare și integrare, instruire de operatori, instalare și asistență, precum și administrare și livrare de conținut. Compania a implementat acorduri cu studiouri de la Hollywood pentru implementarea de cinematografe digitale în întreaga Europă. Până în prezent, AAM a instalat peste 400 ecrane de cinematografe digitale în Europa și s-a ocupat de masterizarea și distribuția de printuri digitale a peste 280 titluri. De asemenea, AAM este o sursă de programe de “Conținut alternativ”, pe care le administrează și le promovează în mod activ pentru cinematografe. AAM a fost înființat în 2003 de Thomas C. Hoegh, care este Președinte al Consiliului de Administrație. Informații suplimentare pot fi găsite pe www.artsalliancemedia.com

 

 

Despre Azlan

 

Azlan, unitatea de business a Tech Data Corporation's Enterprise în Europa, este unul dintre cei mai importanți distribuitori cu plus-valoare de soluții pentru rețele, comunicații și activități cu rază medie de acoperire. Azlan asigură distribuția rapidă și eficientă, la nivel pan-european, pentru produse și servicii ale unor producători și publisheri importanți, între care Cisco Systems, HP, IBM și Oracle. În plus, Azlan oferă o diversitate de alte servicii care generează valoare, incluzând suport pentru marketing și vânzări, ca și traning extensiv pentru vânzători și programe de certificare. În cadrul Tech Data, care a achiziționat această companie în martie 2003, Azlan continuă să se bazeze pe tradiția sa de excelență din ultimele două decenii. Pentru mai multe informații, accesați www.azlan.com

 

Despre Tech Data
Tech Data Corporation (NASDAQ GS:TECD) este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse tehnologice din lume, de la importanți producători de hardware și software. Tech Data deservește peste 100 000 furnizori de soluții de IT, din peste 100 de țări. În fiecare zi, acești reselleri de plus-valoare depind de sprijinul oferit de Tech Data la prețuri competitive pentru a acoperi nevoile tehnologice ale utilizatorilor finali, între care companii mici și mijlocii (IMM-uri), companii mari și agenții guvernamentale. Clasată pe locul al 105-lea în topul FORTUNE 500(R), Tech Data a generat vânzări nete în valoare de 23,4 miliarde USD în anul fiscal care s-a încheiat pe 31 ianuarie 2008. Pentru mai multe informații, accesați www.techdata.com.

D-Link

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C